10,K
Een klassieker
Een echte Hollandse klassieker deze garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die bij iedereen in de smaak valt. En ben je op zoek naar een variatie op deze klassieker? Maak dan eens onze 2.0-versie, lekker met frisse mango en stukjes avocado. Minstens zo lekker, maar dan in een modern jasje!
24 reacties
Bedankt. Van uit Curaçao kon ze eindelijk krijgen dus met z’n vieren zitten te smullen.
Alleen whiskey en sherry gebruikt zo dat het wat zachter werd.
Leuk dat ons recept Curaçao bereikt! Fijn dat de garnalencocktail bij iedereen in de smaak viel 🙂
Even gemaakt, ook al is het geen Kerst. Met Kerst trouwens ook gemaakt! Heerlijk!
Wat leuk Ank! Fijn dat-ie in de smaak viel 🙂
Geen kerst, maar toch maar even gemaakt. Het was heerlijk
Fijn Riny! En hoef je inderdaad niet alleen met kerst te maken, een garnalencocktail is altijd heerlijk 🙂
Het is een heel erg lekkere garnalen cocktail geworden. Ik heb wel sherry gebruikt in plaats van whisky. Daardoor wordt de dressing wat zachter. Dank voor het delen van het recept.
Fijn dat de garnalencocktail in de smaak viel Robbie! Goed idee vwb de sherry, lekker 🙂
Kun je de saus al een dag eerder maken
Zeker!
Leuk recept voor kerst bedankt! Moet je bij de komkommer de zaadjes eruit lepelen?
Dankjewel Francesca! Ja die moet je er uithalen anders wordt het te vochtig. Succes en geniet ervan met kerst!