Vandaag maken we de mini variant van onze Indische saucijzenbroodjes. Aan het recept hebben we nauwelijks iets veranderd, behalve dat de knoflook(poeder) optioneel is. Dat maakt ze helemaal ‘kidsproof‘. Met onderstaande hoeveelheden maak je ongeveer 25 stuks. Serveer met grove mosterd of voor extra pit met sambal.
Wij zijn Tim & Erik van foodplatform SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers!
51 reacties
Evelyne5 april 2021 - 09:17
1e paasdag gemaakt als snack vooraf, had alleen de nootmuskaat alleen weggelaten omdat ik daar niet van hou. Super lekker, en hee makkelijk te maken.
Hallo mannen, sinds enige tijd volg ik jullie op Instagram en zie heerlijke gerechten voorbij komen. Gisteren heb ik voor het eerst wat gerechtjes voor bij de borrel gemaakt waaronder deze Indische saucijzenbroodjes en de gehaktballetjes in ketjap saus. Beide waren en groot succes en één van mijn goede voornemens voor 2022 is dat ik zeker gebruik ga maken van jullie heerlijke website.
51 reacties
1e paasdag gemaakt als snack vooraf, had alleen de nootmuskaat alleen weggelaten omdat ik daar niet van hou. Super lekker, en hee makkelijk te maken.
Leuk dat je ze met Pasen gemaakt hebt Evelyne! 🙂
De oven warmte 180/190 is dat hete lucht of boven en onder warmte?
Hetelucht!
De lekkerste die ik ooit gemaakt hebt.
Super dank je wel.
Leuk te horen Rens! Fijn dat ze in de smaak vielen 🙂
Super heerlijk.
Zal het vaker maken .
Bedankt
Leuk Roos, fijn dat ze in de smaak vielen! 🙂
Hallo mannen, sinds enige tijd volg ik jullie op Instagram en zie heerlijke gerechten voorbij komen. Gisteren heb ik voor het eerst wat gerechtjes voor bij de borrel gemaakt waaronder deze Indische saucijzenbroodjes en de gehaktballetjes in ketjap saus. Beide waren en groot succes en één van mijn goede voornemens voor 2022 is dat ik zeker gebruik ga maken van jullie heerlijke website.
Kan ik ze ook een dag van te voren maken , ik de koelkast bewaren en de volgende dag opwarmen?
Jazeker Marielle! De volgende dag langzaam even opwarmen en ze smaken net zo lekker 🙂