Sriracha
Wij zijn gek op garnalen. Vooral dit gerechtje is echt een knaller. Én heel makkelijk en snel om te maken. Om het nog pittiger te maken voegen wij wat sriracha toe. Dit is extra hete chilisaus. Maar dit hoeft natuurlijk niet als je liever wat mildere garnaaltjes hebt. Dip lekker met een stukje vers stokbrood door de olie en serveer het als borrelhapje of als voorgerecht.
6 reacties
Hoi. İk vind garnalen heel erg lekker. Jullie recept heb ik geprobeerd. Wel heel erg lekker. Maar de garnalen waren zeer hard geworden. Hoe kan ik dit voorkomen? Alvast bedankt voor de reactie.
Gr. Huseyin
Hoi Huseyin, fijn dat ze in de smaak vielen. We denken dat je ze te lang hebt gebakken, waardoor ze hard zijn geworden. Volgende keer beter 🙂
Ontzettend lekker! Bedankt voor het recept! We hadden bevroren garnalen gehaald, die hebben we eerst in een pan ontdooit, water afgegoten en ze pas daarna in de pan met olie gezet. Ook hebben we iets meer olie toegevoegd, kun je je brood lekker erin dippen 😋
Lekker Roxana! Fijn dat jullie hebben genoten 🙂
Een lepel Griekse yoghurt en naambrood is heerlijk erbij
Thanks voor de tip Hanneke! 🙂