Home Borrelhapjes en sausjes Frisse limoensaus

Frisse limoensaus

door SmaakMenutie

Heerlijk bij vis

Deze romige limoensaus smaakt uitermate goed bij gebakken vis (zalm of kabeljauw). Of wat dacht je van deze heerlijke fish taco’s en kipnuggets? Lekker fris en heel erg makkelijk om te maken!

Limoensaus

Limoensaus

Print dit recept
Personen: 2-4 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.6/5
( 10 keer gestemd )

Ingrediënten

125 g zure room
1 teen knoflook
1 tl komijn
1/2 limoen (sap en rasp)

Zo maak je het

  • Meng de zure room in een kommetje met 1 ragfijn gesneden teen knoflook, 1 tl komijn, een snuf zout en peper en het sap van een halve limoen.
  • Maak af met de rasp van de limoen. Klaar! Heerlijk bij (krokante) vis of vlees maar ook lekker in een salade.

Limoensaus maken Limoensaus recept

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram, Facebook of Twitter met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!