Home Brunch en lunch Broodje rosbief met truffelmayonaise

Broodje rosbief met truffelmayonaise

en vlokken Parmezaanse kaas

door SmaakMenutie
Broodje rosbief met truffelmayonaise

Hier wíl je tanden inzetten

Wow, dit is lekker! Ik weet niet of je al een keer je tanden er in hebt gezet, maar mocht dat niet het geval zijn dan raad ik je aan om dit heerlijke broodje rosbief met truffelmayonaise snel een keer te maken voor de lunch. De rosbief op een krokant broodje met een laag truffelmayonaise is echt goddelijk. En vergeet niet wat vlokken Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Het kost je slechts 10 minuten van je kostbare tijd om ‘m te maken. Mmm!

Broodje rosbief met truffelmayonaise

Broodje rosbief met truffelmayonaise

Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Beoordeling 3.7/5
( 54 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 2 broodjes naar keuze
  • 125 g rosbief (broodbeleg)
  • 50 g rucola
  • 30 g pijnboompitten
  • 4 el mayonaise
  • 2 el truffelolie
  • Parmezaanse kaas

Zo maak je het

  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot ze verkleuren.
  • Meng in een kommetje 3-4 el mayonaise met 1-2 el truffelolie en proef of de smaak naar wens is.
  • Snijd 2 broodjes open en besmeer met een deel truffelmayonaise.
  • Beleg eerst met rucola en vervolgens met de rosbief.
  • Bestrooi met peper en (zee)zout en beleg met de pijnboompitjes en de vers geraspte Parmezaanse kaas. Voeg naar smaak extra truffelmayonaise toe. Eet smakelijk!

Broodje rosbief truffelmayonaiseBroodje rosbief met truffelmayonaise

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

6 reacties

Antoinette 9 januari 2021 - 16:54

Super lekker!!!!

Reply
SmaakMenutie 10 januari 2021 - 11:51

Fijn dat het broodje in de smaak viel Antoinette, leuk om te horen!

Reply
Emilia Kleynen 22 mei 2021 - 14:44

Heerlijke snelle hap na het winkelen,voor herhaling vatbaar ❗️👍🏼👵🏻

Reply
SmaakMenutie 24 mei 2021 - 11:37

Leuk Emilia! 🙂

Reply
Luciano 28 november 2023 - 19:10

Ik ga dit broodje op mijn werk proberen met gewone mayonaise en geraspte oude kaas en pijn boom pitten en rucola

Reply
Ronin 15 januari 2024 - 19:56

Tip:
Truffelolie is duur, de mayo mengen met een truffel-tapenade (of een pesto-tapenade) geeft hetzelfde effect en die kun je later ook weer op een toastje oid gebruiken.

Reply