Home Brunch en lunch Broodje rosbief met truffelmayonaise

Broodje rosbief met truffelmayonaise

door SmaakMenutie

Hier wíl je tanden inzetten

Wow, dit is lekker!! Ik weet niet of je al een keer je tanden er in hebt gezet, maar mocht dat niet het geval zijn dan raad ik je aan om dit heerlijke broodje snel een keer te maken voor de lunch. De rosbief op een krokant broodje met een laag truffelmayonaise is echt goddelijk. En vergeet niet wat vlokken Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Het kost je slechts 10 minuten van je kostbare tijd om ‘m te maken. Mmm 🙂

Heb je dit gemaakt? Laat het ons weten via @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Broodje rosbief met truffelmayonaise

Broodje rosbief met truffelmayonaise

Wow, dit is lekker!! Ik weet niet of je al een keer je tanden er in hebt gezet, maar mocht dat niet het geval zijn dan raad ik je aan om dit heerlijke... Brunch en lunch Broodje rosbief met truffelmayonaise European Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Voedingswaarde 200 Calorieën 20 grams Vet
Beoordeling 4.3/5
( 22 keer gestemd )

Ingrediënten

2 broodjes naar keuze
125 g rosbief (broodbeleg)
50 g rucola
30 g pijnboompitten
4 el mayonaise
2 el truffelolie
Geraspte Parmezaanse kaas

Zo maak je het

  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot ze verkleuren.
  • Meng in een kommetje 3-4 el mayonaise met 1-2 el truffelolie en proef of de smaak naar wens is.
  • Snijd 2 broodjes open en besmeer met een deel truffelmayonaise.
  • Beleg eerst met rucola en vervolgens met de rosbief.
  • Bestrooi met peper en (zee)zout en beleg met de pijnboompitjes en de vers geraspte Parmezaanse kaas. Voeg naar smaak extra truffelmayonaise toe. Eet smakelijk!

Broodje rosbief truffelmayonaise

Misschien valt dit ook in de smaak