China meets Mexico
We kregen de opdracht om een ‘edgy en modern’ recept te bedenken. Maar wel eentje die snel klaar is en natuurlijk met gebruik van de bekende premium oestersaus. Wist je trouwens dat Mr. Lee Kum Sheung per toeval 131 jaar geleden de oestersaus ontdekte? Hij was namelijk vergeten dat zijn oesterbouillon op het vuur stond. En zo kreeg hij in plaats van bouillon een dikke saus. En zie hier, de oestersaus was geboren. Een belangrijke smaakmaker in dit heerlijk Chinees wokgerecht dat we als vulling gebruiken voor een wrap. China meets Mexico dus!
8 reacties
Gek op wraps! ga ik snel maken!
hoe komt het dat onze gekochte wraps altijd zo taai zijn… ik wil dit recept zo graag maken kunnen jullie dan een lekkere wrap opgeven die ik kan kopen. thanks bij voorbaat
Hoi Jane, vaak komt dat omdat mensen een tortilla wrap opwarmen in de magnetron. Dan is ‘ie even wat zachter maar daarna wordt hij snel taai. Beste is om hem even in de oven op te warmen (150-160 graden) of (langzaam) in de koekenpan. Daarnaast wel een goede kwaliteit kiezen. Bijvoorbeeld die van La Morena. Kan je bij de AH kopen. Succes!!
Hoi,
Wat is het verschil met de oestersaus premium en de gewone? De premium heb ik niet.
Groetjes Kirsten
Hoi Kirsten, je kan ook de gewone gebruiken hoor! 🙂
Ik ben dol op sojasaus, maar we eten natriumarm, vanwege mijn mans bloeddruk. Hebben jullie een tip om die sojasaus te vervangen?
Ik weet dat je een zoutloze variant hebt van LKK. Anders zou ik het niet weten! Geniet ervan 🙂
Wat een heerlijk recept! Dank weer!