7,7K
Héél makkelijk!
Dit superlekkere wokgerecht heeft wel iets weg van een andere Thaise heerlijkheid: Pad Thai. Hoewel deze wel iets makkelijker te maken is. Zeg maar gerust héél makkelijk 🙂 Officieel dien je Chinese broccoli te gebruiken, maar aangezien daar lastig aan te komen is kan het net zo goed met gewone Hollandse broccoli. En als je ze in huis hebt, gebruik dan brede noedels (mie). Maar gewone noedels zijn ook prima hoor. Het is het sausje die de smaak écht Thais maakt. Mmmm… en binnen een half uurtje op tafel!
18 reacties
Pad see ew, is dat voor 2 of 4 personen?
Bovenaan staat voor twee, maar de mie is voor vier!?!
Hoi Mieke, voor 2 personen! Was een foutje ingeslopen bij de ingrediënten. Ik heb het direct aangepast. Neem 4 nestjes pp. Bedankt voor je oplettendheid en eet smakelijk alvast! Groet, team SmaakMenutie
vraagje. vissaus??? is er een alternatiefje. heb alles in huis, behalve….
Hoi Lonneke, je zou kunnen kiezen voor sojasaus. Maar zelf hebben we dat niet eerder geprobeerd, vissaus heeft namelijk z’n eigen kenmerkende smaak.
Erg lekker! Fijne variant van kip met broccoli!
Fijn dat ons recept in de smaak viel Roos, leuk om te horen! 🙂
Hoi! Wat is de bedoeling van de eieren? Dat dsze stollen in de pan als een soort van roerei?
Ja klopt, als een soort van roerei meng je het erdoorheen!
Vanavond gemaakt, het was heerlijk!!!
Dat horen we graag Karin, leuk!! 🙂
Het was weer smullen, hou niet zo van broccoli maar door de kleurrijke foto en de rest van de ingrediënten toch geprobeerd. Geen spijt van gehad, komt vaker op tafel 🙂
Fijn dat het in de smaak viel Tina! 🙂
Het heeft gesm(a)akt ☺️??. Wat meer broccoli erin gedaan en de mie eruit. Mjam mjam. Voor herhaling vatbaar.
Haha fijn Cecile, dat horen we graag!
Zou dit ook met garnalen of vis kunnen?
Jahoor! 🙂
Als ik noedels wil gebruiken ipv mie, hoeveel gram heb ik dan nodig?
Ik zou dan de hoeveelheid aanhouden die de verpakking aangeeft, voor 2 personen in dit geval 🙂