8,K
Lekker pittig
Deze mini worstenbroodjes zullen het super goed doen als party hapje. Je hebt ze zo klaar en ze smaken zowel koud als warm uitstekend. Dankzij de chorizo zijn ze lekker pittig, dus mosterd hoeft niet per se. Je kan ze bovendien makkelijk een dag van te voren maken. Als je ze warm serveert dan volstaat het om ze enkele minuten in de oven op te warmen. Easy toch! Liever een Brabants worstenbroodje? Die hebben we ook.
26 reacties
Ik zie dat je helemaal geen kruiden gebruikt. Kies je dan al voor gekruid gehakt?
Hi Michaël, klopt we hebben geen extra kruiden gebruikt. De chorizo geeft al voldoende smaak!
Deze gemaakt voor onderweg naar de vakantiebestemming, ze waren heerlijk!
Iedereen genoot er van. En het is makkelijk te maken.
Hoi Merel, wat leuk om te horen! Fijn dat iedereen ervan genoten heeft. Wij hopen ook van de vakantie! 🙂
Ik ga ze maken voor oudejaarsavond, ik ben benieuwd ?
Mmm lekker hoor! Wij hopen dat ze in de smaak vielen (vast wel!) 🙂
Beetje laat maar ze waren HEERLIJK!
In Asturia maken ze het met chorizo (vers) en ontbijtspek in typische het brood uit hun streek. Helaas is verse chorizo hier niet te koop, althans ik ben get niet tegen gekomen.
Leuk weetje Jo, bedankt voor het delen! Wellicht online te koop?
Voor de 2e keer nu aan het maken, de eerste keer op oudejaarsavond, was een groot succes.
Nu vanavond nog een lekker hapje voor bij de borrel.
Bedankt voor het lekkere recept!
Leuk om te horen Jan! De worstenbroodjes zijn inderdaad een heerlijk borrelhapje 🙂 Graag gedaan! Groet, Tim- SmaakMenutie
Oeh! Ziet er heerlijk uit!
Kan ik ze eventueel ook maken en een dag later afbakken?
Hoi Ilona, wij zouden ze gewoon direct afbakken en de volgende dag een paar minuutjes opwarmen. Dan smaken ze nog net zo lekker! Groet, Erik- SmaakMenutie
Wat een succesnummer!!!! Erg lekker,en goed op smaak. Ik heb een 2e portie gemaakt en die heb ik nu ingevroren,los op een bakblik. Als ze hard zijn,gaan de in een diepvriesbak. Ik wil het toch eens proberen zo. Zou leuk zijn om zoiets voor onverwachte gasten te kunnen presenteren.
Leuk om te horen Jet, fijn dat ze in de smaak vielen! Daar worden we blij van 🙂 Slim om een 2e portie in te vriezen, hebben wij nog niet geprobeerd. Laat je ons weten of het is gelukt? Zou top zijn!
Gemaakt op oudjaarsavond met de kids. Leuk om te doen en iedereen vond ze lekker. Ga dit recept zeker vaker gebruiken voor gelegenheden. Bedankt.
PS Masaman staat op het vuur ? heb zelf in Thailand gewoond dus ben benieuwd
Leuk zeg! Ideale hapjes om met je kids te maken inderdaad 🙂 Fijn dat ze bij iedereen in de smaak vielen. Was de massaman ook een succes?
De masaman was lekker. Ik ga de broodjes nu weer maken voor een picknick vanmiddag 🙂 ik strooi er ook een klein beetje sesamzaadjes en grof zeezout over voor een extra kik. Bedankt voor dit leuke makkelijke recept!
Fijn dat de massaman lekker was 🙂 En goede tip die toevoeging van sesamzaadjes en zeezout op de broodjes!
Wat is half om half gehakt?
Ik woon al 50 jaar in Engeland maar mis nog steeds de lekkere Nederlandse hapjes.
Hi Annelies, dat is gemengd runder- en varkensgehakt! Je kan eventueel ook alleen rundergehakt gebruiken mocht het bij jou niet verkrijgbaar zijn.
Ik gebruik altijd kippengehakt en heb nu suçuk in de koelkast liggen, ik ga het morgen toch proberen. Kan nooit slecht zijn denk ik zo. 🤔
Denk ik ook niet Roëlla, lekker! 🙂
Het was inderdaad erg lekker. 👌
Hallo,
Kan ik ze invriezen na het afbakken? Ik wil ze graag voor Kerst maken.
Alvast bedankt!
Fijne feestdagen!
Ja hoor dat kan Rosalina! Laten ontdooien en vervolgens weer langzaam in de oven opwarmen. Jij ook fijne dagen gewenst 🙂