2,3K
Pasteitje
Wellicht ken je onze heerlijke champignonragout al? Vandaag maken de versie waar kip de boventoon voert. Aan deze kipragout voegen we ook champignons toe maar uiteraard een stuk meer kip. Gebruik deze kippenragout lekker voor in een pasteibakje als voorgerecht tijdens de feestdagen of serveer het op een doordeweekse dag op een stokbroodje of als basis voor een pastagerecht. Deze romige saus is sowieso prima geschikt als basis voor andere ragout varianten.
5 reacties
Goedemorgen heren, alvast bedankt voor de heerlijke recepten die weer langs komen. Wordt weer een moeilijke keuze voor de kerst😅
Kun je de ragout ook een dag van tevoren klaar maken? Of komt dat de smaak niet ten goede🤔
Graag gedaan! Ragout kan je prima een dag van tevoren klaar maken, wellicht een beetje aanlengen met wat vocht (of room). Geniet ervan!
Voor het opwarmen van ragout vind ik het vaak het makkelijkst om de pan heel even om twee lepels water in de pan te doen en daar de ragout op te storten. Dan op laag vuur warm laten worden.
Niet te snel roeren… Dan bakt het makkelijker aan.
Oh men! Wat is dit een heerlijk recept en zó gemakkelijk te maken. Ik heb het gemaakt zonder de champignons want die vind ik écht niet lekker maar iedereen vond het heerlijk. Ik heb het de volgende dag met een beetje kookroom weer opgewarmd en dat ging heel goed. Nogmaals dank voor jullie fantastische website en dat wij mee mogen profiteren van jullie heerlijke recepten!!
Vanuit Groningen wensen we jullie een prachtig 2024 met veel nieuwe inspiratie😃
Echt supermakkelijk om te maken. Ik heb er nog een heel fijngesneden preitje aan toegevoegd. Hebben gesmuld van deze kippenragout! Aanrader hoor