Home Weekmenu WEEKMENU #24

WEEKMENU #24

door SmaakMenutie

Inspiratieloos? Geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Of een keer zin in iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 heerlijke recepten voor deze week geselecteerd. Je hoeft het alleen nog maar te maken.

Kip met champignons in romige dillesaus

Kip met champignons in romige dillesaus

Pasta, witte rijst, aardappeltjes… moeilijk kiezen hè. Maar niet met deze heerlijke kip met champignons in romige dillesaus. Daar smaakt namelijk alles bij! Ideaal te gebruiken als pastasaus maar minstens zo lekker met witte rijst. En zelfs met gebakken aardappeltjes is dit een perfecte combi. Mmmm!


Vietnamese noedelsoep

Vietnamese beef pho (noedelsoep)

Vandaag maken we een snelle variant van de Vietnamese beef pho. Binnen een uurtje staat-ie op tafel namelijk. En dat is toch beduidend sneller dan de 2 dagen die het ‘originele’ recept aan tijd vergt. De traditionele beef pho is nogal bewerkelijk omdat de Vietnamezen héél langzaam de bouillon trekken en…


Witlof ovenschotel met kip en geitenkaas

Witlofschotel met kip en geitenkaas

All you need is een snijplank, een mes en een ovenschaal voor deze overheerlijke ovenschotel. De gekarameliseerde witlof in combinatie met de geitenkaas, walnoten en kip is echt super. Helemaal met de geroosterde radijsjes. Die overigens verrassend mild worden in de oven. De bittere smaak van de witlof en…


Broodje Indische pulled chicken

Broodje Indische pulled chicken

Eerder maakten we al dit heerlijke broodje pulled chicken. Vandaag maken we er een Indische variatie op die je waarschijnlijk erg doet denken aan ajam smoor. Heerlijk met wat atjar en uiteraard op het bekende Surinaamse broodje wat je kent van de toko. Moeilijk? Helemaal niet, kijk maar!


Pasta caprese pesto

Pasta pesto caprese (uit de oven)

Ben jij ook zo gek op een Italiaanse salade caprese? Wij ook! Wij weten dan ook zeker dat deze variant met pasta in de smaak gaat vallen ? Door de pasta (wij gebruiken fusilli) mengen we heerlijke, zoete cherry tomaatjes, spinazie, pesto en mozzarella (tip: koop een kwalitatief goede bol). En het mooie is, je zet deze…