Home Weekmenu WEEKMENU 4

WEEKMENU 4

door SmaakMenutie

Inspiratieloos? Geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Of een keer zin in iets anders? Speciaal voor jou hebben we 5 heerlijke recepten voor deze week geselecteerd. Je hoeft het alleen nog maar te maken.

Kip in romige citroensaus met Parmezaanse-kaas

Kip in romige citroensaus met Parmezaanse kaas

We hebben weer een heerlijk en makkelijk receptje voor je! Deze kip in romige citroensaus is ideaal voor als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. De citroen maakt het geheel lekker fris en de Parmezaanse kaas zorgt ervoor dat-ie een extra lekkere bite krijgt. En je kan erbij maken wat jij lekker vindt! Serveer…


Roergebakken broccoli met biefstukpuntjes in sojasaus

Roergebakken broccoli met biefstukpuntjes in sojasaus

Wie kent dit roerbak gerecht niet? Je kan het maken met een voorverpakt pakje saus, maar het is hartstikke makkelijk om het zelf te maken. En die paar minuten die je extra kwijt bent zijn verwaarloosbaar. Wij hebben zelf een biefstukje gesneden, maar je kan natuurlijk ook voorverpakte biefstukreepjes kopen…


Spaghetti met balletjes in tomatensaus

Spaghetti met balletjes in tomatensaus

Dit is echt zó lekker. En ook nog eens heel makkelijk om te maken. We hebben al eens eerder gehaktballetjes in tomatensaus gemaakt, maar dan als tapas. Het enige wat je moet doen is even wachten (terwijl het in huis steeds lekkerder gaat ruiken ? ). Een klassieker die het ook goed doet bij kinderen. Lekker met een frisse…


Ovenschotel met kip en paprika

Ovenschotel met kip en paprika

Heb je zin in een makkelijke en super lekkere ovenschotel? Zoek niet verder! Deze ovenschotel stond ooit in Jamie’s magazine en is wat ons betreft echt een topper. We hebben de dragon (want niet altijd verkrijgbaar) vervangen voor basilicum en hebben bovendien wat cherry tomaatjes toegevoegd. Ook kiezen wij voor wat…


Gulai ajam

Gulai ajam (gestoofde kruidige kip)

Een gulai (of goelai) is een Indonesische kruidige curry waarin het vlees gaar stooft. Onze gulai ajam stooft bijna anderhalf uur in een heerlijke kruidige kokossaus. De kip valt zo van het bot. En weet je wat helemaal fijn is? De voorbereiding kost je maar een kwartiertje. Daarna laat je het fornuis de rest doen ? Eet het…