13,3K
Je mist geen seconde het vlees
Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.
51 reacties
Ik zou deze graag willen proberen voor de kerst. Zelf ben ik allergische voor noten, wat zouden jullie aanraden als vervanger van de walnoot.
Leuk dat je ‘m gaat maken met de kerst Chantal! Ik heb mij wel eens laten vertellen dat als je een notenallergie hebt, je wel pijnboompitten kan verdragen. Die zou ik dan gebruiken, ze zorgen naast de smaak namelijk ook voor stevigheid. Hopelijk heb je wat aan mijn tip, geniet ervan!
Wat een goed recept! Dit is de derde keer deze week dat ik hem ga voorschotelen. En veel ingrediënten zijn ook lekker in een salade voor erbij.
Hoi, ik wil het aankomende kerst gaan maken. 1 iemand houdt niet van kaas, wat zou ik als alternatief kunnen bieden?
Oeh, de kaas is redelijk bepalend voor de smaak! Je zou een mildere kaas kunnen gebruiken als bijvoorbeeld feta. Maar kan je dan niet beter de zalm Wellington maken? 🙂
Super lekker!! Ben altijd op zoek de receptencollectie uit te breiden met klassieke recepten die vegetarisch gemaakt zijn en waar je het vlees niet mist. Deze krijgt een speciale vermelding, wat heerlijk zeg! Bedankt! 🙂
Wat leuk dat dit recept een speciale vermelding krijgt in je mapje vegetarische klassieke recepten Jessica! 🙂
Heel lekker zeker een aanrader
Leuk om te horen Jose, fijn dat ons recept in de smaak viel! 🙂