8,3K
Roze staafje
Is je weleens opgevallen dat op heel veel voorverpakte lunchsalades ‘krabsalade’ staat vermeld? Nou, ik kan je garanderen dat in geen enkele van die salades écht krab zit. Tenzij je zo’n salade voor 20 euro koopt. In plaats daarvan zit er surimi in. Een mengeling van witvis samengeperst in een roze staafje. Overigens, hartstikke lekker hoor. Alleen jammer dat de meeste zwemmen in de mayo. Daarom maken we vandaag een gezondere variant met zure room. En als je toch wat mayo wil doe je er gewoon een beetje bij.
9 reacties
Is de limoensap ook optioneel? ?
Haha scherp Cecile! Thanks, ik heb het er direct bijgezet 🙂
Zalig smeerseltje……… schepje mierikswortel door gedaan👍👍
Klinkt lekker, maar we zijn maar met zijn tweetjes, kan ik dit invriezen?
Denk dat vers het allerlekkerste is. Het is wel 2-3 dagen (in de koeling) houdbaar, dus ik zou de volgende dag wat je over hebt op een (stok)broodje smeren 🙂
Hoi klopt het dat de salade zo vochtig blijft wil het graag wat vaster smeerbaar zeg maar wat kan ik daar aan doen
Bij ons is ‘ie niet vochtig! Maar misschien je wat te veel ketchup toegevoegd?
Klinkt lekker en gemakkelijk voor de pasen
Als je de salade dikker wilt dan kan je er een flinke eetlepel Griekse yoghurt door doen,
desnoods twee.
Wel de echte volle variant met 10% vet nemen, anders ben je net zo ver.