6,5K
Klaar in 20 minuten
We maakten al eens een geroosterd stokbroodje met knoflookboter en Parmezaanse kaas. Vandaag gaan we voor pizzabrood! Dit super makkelijke receptje heb je in 20 minuten klaar. Lekker als hapje bij de borrel of eet het met een frisse salade als een pizza.
10 reacties
Kan ik afbak brood gebruiken? Lijkt me erg lekker
Hoi Marleen, jazeker! Wij gebruiken ook ciabatta afbakbrood. Lekker én heel makkelijk!
Heerlijk!
Fijn dat het in de smaak viel Helga! 🙂
Vraagje , waarom bakken jullie de tomaten niet mee? Wordt het dan te nat?
Hoi Atie, dan wordt het te nat en te zacht inderdaad. Maar je zou het bijvoorbeeld ook de laatste 2 minuutjes mee kunnen bakken? Succes!
Ik maak dit al een tijdje voor de verjaardagen. Van te voren maken, in stukjes snijden, in de koelkast en de volgende dag alleen even opwarmen. Iedereen vindt ze echt heerlijk en ze gaan altijd op. De kids balen dan dat er niks is overgebleve?. Ik doe altijd 1 helft met de knoflookboter en 1 helft met zelfgemaakte pesto, aanrader ?.
Dit recept is inderdaad ideaal voor verjaardagen Pon! En goed idee de pesto, lekker!! 🙂
Echt super lekker! Deze komt voortaan boven aan mijn lijstje met hapjes voor bij de borrel!
Bedankt voor het compliment Anna, leuk!