In no-time op tafel
Op zoek naar een lekkere pasta die ook nog eens snel klaar is? Maak dan deze heerlijke pasta met broccoli, pesto en kip in roomsaus. Zoals je in de video hieronder ziet super makkelijk en je zet ‘m in no-time op tafel. De malse stukjes kip in deze romige saus en de broccoliroosjes zorgen ook nog voor een gezonde touch. Wij presenteren jullie hét ultieme 30 minuten gerecht. Buon appetito! Abonneer je nu trouwens ook op ons YouTube kanaal, daar hebben we nog veel meer video’s van makkelijke en overheerlijke recepten.
60 reacties
Nomnomnomnom!!!!!Deze is ook weer zo lekker!! Snel klaar, en een smaak waar je blij van wordt!! Dank jullie wel weer voor dit heerlijke recept…..
Leuk om te horen Betty! Fijn dat de pasta in de smaak viel 🙂 En uiteraard heel graag gedaan!
Hallo Kookvrienden,
Pasta met de broccoli eerst afgieten en dán 3 minuten laten staan,of in het kookvocht laten staan?
Ik ga dit morgen maken,lijkt me erg lekker,zoals heel veel van jullie gerechten zijn.
Lang Leve de Nieuwsbrief!!
Hoi Jet, broccoli laatste 3 minuutjes mee koken met de pasta en dan alles afgieten. Vervolgens met de deksel op de pan laten staan. Bedankt voor het compliment, leuk om te horen! 🙂
Beste kookvrienden,
Ik heb net jullie recept gemaakt en het was heerlijk, maar er is een hoop over… mijn vraag is kun je dit in de koelkast bewaren? En zo ja hoelang?
M.v.g. sacha 🙂
Fijn dat het in de smaak viel Sacha! Je kunt het zeker (afgedekt) in de koelkast bewaren. Niet langer dan 1 (max 2) dagen
Je kan het ook altijd invriezen. Eventjes een papiertje met datum erop wanneer het erin is gegaan en dan kun je het 3 maanden bewaren. Ideaal! Doe ik ook altijd. Zo hoef je niks weg te gooien. En het is handig als je eens een keer geen zin/tijd hebt om te koken. 🙂
Helemaal mee eens Meghann! 🙂
Ik zou het deze avond maken , mag het ook met emmental kaas ?
Ja hoor! Geniet ervan 🙂
Hi het recept ziet er heerlijk uit alleen ik lus geen broccoli.. hebben jullie nog een goed idee om de broccoli mee te vervangen?
Dankjewel Evelien voor het compliment! Je zou de broccoli kunnen vervangen door een andere harde groente, zoals courgette
Dit recept is echt ontzettend lekker. Ik kan dit elke dag we eten. Echt mega lekker! Meer kan ik er niet over zeggen hahah.
Haha dat horen we graag Carline, leuk!!
Dit recept is ?.Dit gaan we vaker maken.
Leuk Annie! 🙂
Hallo,
We hebben weer lekker gesmuld. Ben helemaal fan van jullie recepten.
Nou wat leuk om te horen Ine! Fijn dat ons recept in de smaak viel 🙂
Al meerdere malen diverse gerechten gemaakt van jullie site. En kreeg te horen dat ik vaken zal moeten koken wat prima is. Maar ik mis eigenlijk iets, de SMAAKMENUTIE APP. Wanneer ver(s)maken jullie ons met Dé Smaakmenutie App!!!. In die tussen tijd bereid ik thuis de penne met kip in roomsaus klaar :0).
Leuk dat je zo enthousiast bent over onze recepten Jurry! Haha, ja een app zou een mooie aanvulling zijn. Hopelijk komt deze er in de toekomst! Geniet ondertussen van al het lekkers op de website 🙂
weken geleden per toeval smaakmenutje gevonden op internet, man wat laten jullie lekkere gerechten zien.
Ze vallen goed in de smaak thuis, Gisteren de pasta met brocolie en kip in roomsaus gemaakt en ook de Telor ketjap.
Het was helemaal niet erg dat ik teveel had gemaakt.
man man zoveel keus en goede uitleg en boodschappenlijst een grote pluim.
gaan jullie ook met een APP werken?
Groet Richard
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze recepten Richard, daar doen we het voor! Bedankt voor het grote compliment. App zit wel in de planning… Zou leuk zijn als dat gaat lukken 🙂
Heerlijk recept, bereid met tagliatelle ipv penne (wel wat lastiger mengen)
Ik heb het nog lekkerder gemaakt door zelfgemaakte groene pesto te gebruiken!
Ik heb het recept uitgeprint en in mijn receptenboek gedaan, ik ga het zeker vaker maken?
Het gerecht verrraste me echt in 1 woord heerlijk!
Fijn Jo, dat horen we graag! 🙂
kan je de room en kaas ook vervangen door ricotta
Hoi Saskia, ik zou het eens proberen. Hoewel Parmezaanse kaas wel wat meer pit heeft. Succes!
Hallo, heerlijk recept , kun je het ook in de oven opwarmen?
Hi Myrna, bereiding kan alleen op deze manier. Opwarmen kan wel in de oven! 🙂
Heerlijk recept,
Ik heb het nog lekkerder gemaakt door zelfgemaakte groene pesto te gebruiken!
Ik heb het recept uitgeprint en in mijn receptenboek gedaan, ik ga het zeker vaker maken?
Dat is inderdaad het allerlekkerste Esther, leuk! 🙂
Welke soort pesto hebben jullie gebruikt?
Ja, welke pesto wil ik ook graag weten.
Groen, zie foto! 🙂
Ga het vanavond uit proberen . Ik heb wel zelfgemaakte pesto gemaakt ik ben wel benieuwd voor hun comentaar te horen haha
Ik snap groene, maar welke versie?
De klassieke Genovese (check ook even het linkje in de ingrediënten)
Van de week gegeten, wat was dit weer lekker! 👍🏼😋
Leuk om te horen Kitty! Fijn dat je ervan genoten hebt 🙂
Waar kan ik het aantal calorieen vinden
Die vermelden wij (nog) niet Carla, wellicht in de toekomst! 🙂
Ingrediënten zijn voor 2 personen, is het mogelijk om misschien de ingedriënten voor 4 á 5 personen te delen met mij?
Hi Harold, verdubbel dan alle ingrediënten. Behalve de broccoli, doe die een beetje op gevoel. Ik zou zelf dan kiezen voor 1 grote. Succes!
Hoe moet ik gerecht verwarmen in oven
Bedoel je opnieuw opwarmen Clarke? Dan zou ik de magnetron gebruiken 🙂
Wat kan je ipv pesto gebruiken? Ik ben daar allergisch voor.
De pesto is in dit gerecht het meest essentiële onderdeel, dus je kan dan het beste kiezen voor een andere pasta 🙂 We hebben nog heel veel ander lekkere recepten op de website!
Is deze pasta koud ook lekker?
Ik denk dat deze pasta warm het lekkerst is, maar je zou het eens kunnen proberen Chloe! Kan je ‘m altijd nog opwarmen 🙂
Ik heb een vraagje kan het ook met andere pasta’s?
Tuurlijk Coen! Kies vooral wat je lekker vindt 🙂
I.p.v penne spaghetti gebruikt , kritische dochter ( wat eten betreft ) bleef met man en kinderen mee eten, dochter en kleinkinderen hebben met smaak gegeten , de volgende keer dat we komen eten graag dit recept weer was hun reactie.
Het e.e.a. zegt genoeg lijkt mij genoeg, het is ook heel erg lekker.
Hi mannen, 1e kennismaking met site. Dit recept gebruikt als vuurproef. In 1 woord TOP erg lekker. Helder en duidelijk en eindelijk ook recept direct voor 2 personen. Ik had nog Champignons. Deze mee gebakken. Ik ben gestopt met werken en kook nu meerdere keren per week. Hiervoor alleen theewater of ei. En dan helpt het als alles duidelijk is. Ik kijk nu al uit naar volgende recept. Gr Sikko
Ik heb al vaker dit klaar gemaakt zo ook vanavond nu vroeg ik me alleen af is dit veel khoolydraten ik vraag dit voor een vriendin die aan het afvalle is en ze dit ook zo lekker uit vind zien
Leuk om te horen Kimberley! Pasta bevat wel veel koolhydraten, maar de rest van de ingrediënten valt het erg mee.
Lekker hoor! Van de week gemaakt en vandaag een link naar dit recept gedeeld online.
Vanavond gemaakt voor ons gezin van 5, erg lekker en makkelijk! Ik had er een paar handjes walnoten in kleine stukjes bij gedaan, voor wat extra crunch en een beetje zoetigheid, dat viel goed in de smaak. Groetjes uit Perth, West Australië.
Super lekker (en makkelijk) recept! Mijn vriend is normaal niet zo gek van pasta pesto, maar deze vind zelfs hij super lekker!
Ik maak het ook zo af en toe en is heerlijk, ik gebruik de volledige broccoli stronk en de steel schoongemaakt kook ik in kleine stukjes gesneden direct mee met de pasta en later voeg ik de roosjes toe zoals beschreven in het recept en varieer de kipfilet ook wel eens door stukjes pangasius visfilet en gebuik ook wel andere vormen en soorten pasta, spaghetti, macaroni net wat ik in huis heb.
Valt bij de kinderen absoluut goed in de smaak, maar ze zijn niet zo dol op kipfilet dus gebruik ik kipgehakt. Echt heerlijk!