Lekker én snel
Wat zullen we vandaag nu weer eens eten? Zeggen jullie dat ook wel eens tegen elkaar? Eigenlijk heb je helemaal geen zin om te koken, maar iets afhalen of uit eten gaan is ook geen optie. Daarom speciaal voor al die momenten dat je iets lekkers wil én snel klaar wil zijn deze heerlijke ovenschotel kabeljauw in rijkgevulde tomatensaus. Heb je direct je benodigde portie vis ook weer gehad deze week. We maakten al eens eerder een ovengerecht met kabeljauw in paprikasaus, maar deze is nog sneller klaar. Ideaal toch?
39 reacties
Hallo Tim & Erik ,
Het was wederom weer een feest om het recept klaar te maken en op tafel te zetten we hebben er dan ook heerlijk van gegeten .
Gaan het zeker meer klaar maken bedank weer voor voor het recept op naar de volgende .
Groetjes .
Cor Werkman
Fijn dat ons recept in de smaak viel Cor, leuk om te horen! 🙂
Wat een fantastisch gerecht.Top.
Leuk om te horen Ton, thanks!
Was en erg lekker recept, ben niet echt gek op courgette maar zo in de tomatensaus heerlijk.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Fijn dat het, ondanks de courgette, in de smaak viel Stiena! Leuk 🙂
Ook dit gerecht is heerlijk. De naam ‘smaakmunitie’ ? oeps smaakmenutie ? is zo juist.
Haha 😀 :Leuk om te horen, thanks!
Ik ga m zo maken, maar wat doen die trostomaatjes op de foto? Voor de leuk? Staat gezellig op de foto hoor, daar niet van, of moet ik nog even naar Albert Heijn?? Ze staan niet in t recept?
Haha nee hoor is voor de sier 🙂 Geniet ervan!
Oké, dan maak ik m met zonder! Laat wel weten hoe we t vonden! (In huis met vegetarische dochter die wel vis eet) zalm met honing-Citroen al meerdere malen op tafel ? ik ga aan de slag ?
Het was heerlijk! Weer een herhaalreceptje ?
Leuk om te horen Anne! Fijn dat onze recepten in de smaak vallen 🙂
Gebruiken jullie verse ansjovis of uit een blikje. Lijkt me lekker voor vanavond.
Uit een blikje Astrid! Geniet ervan 🙂
Venkel gebruikt bij gebrek aan paprika en heekfilet i.p.v. kabeljauw.
Heerlijk gerecht !!
Heerlijk weer!
Fijn dat het gesmaakt heeft Dicky!
Vanavond ga ik dit maken. Ik heb al aardig wat Asia-recepten gemaakt van jullie en die bevielen allemaal prima. Bedankt daarvoor.
Lekker Carla! Hopelijk valt het recept net zo in de smaak als onze Aziatische recepten (vast wel!) 🙂
Kan ik pangasiusfilet of tonijn ipv kabeljauwfilet gebruiken? Alvast bedankt.
Ja dat kan wel hoor! 🙂
We hebben dit recept net gegeten het was super lekker.
Ik zal het zeker nog een keer maken heerlijk.
Bedankt.
Leuk te horen Hermien! Fijn dat jullie ervan genoten hebben en dat het vaker op tafel gaat komen 🙂
Lekkerrrrr weer!!!
Fijn dat het in de smaak viel Anne!
Dit gerecht staat 2x per maand standaard op het menu. Makkelijk en snel gerecht na een lange werkdag.
Leuk om te horen Brie, fijn dat je zo van dit recept geniet 🙂
Zou ik dit kunnen maken en invriezen voordat het de oven ingaat? Ik wil mijn vriezer vullen met gezonde makkelijke maaltijden.
Jahoor, de saus kan je prima invriezen. De pasta en kabeljauw uiteraard niet 🙂
Heb het zojuist gemaakt heerlijk ga het zeker nog een keer maken
Leuk om te horen Ingrid, fijn dat je ervan genoten hebt 🙂
Nu pas dit gerecht gemaakt en het was heerlijk! Door de ansjovis en sjalotten, kreeg de saus een heerlijke “afdronk” en de tomato frito maakte het af, samen met de groenten. We gaan dit vaker eten. Ik,probeer het ook eens met rijst of krieltjes, zal ook lekker zijn. Bedankt mannen!
Vanavond dit heerlijke recept gemaakt. Het is een blijvertje! Het eerste recept dat ik van jullie uitprobeerde was roti. Ook zo heerlijk! Ik ga zeker vaker recepten van jullie proberen.
Wat weer een heerlijk recept.
Ik was enn beetje klaar met verschillende dingen te koken. Maar ik ga nu veel meer proberen. En deze zeker weer maken.
Hij is heerlijk! Ik hou eigenlijk niet van ansjovis maar heb het toch volgens recept gebruikt. Wat geeft dat een heerlijke vissmaak aan de saus.
Bedankt!
Erg lekker en snel gerecht. Omdat ik niet van paprika houd, heb ik deze vervangen door doperwten. Ook heb ik de vis niet in de oven gedaan, maar de vis in de saus gelegd en met het deksel op de pan zachtjes laten sudderen. Volgende keer ga ik hem maken met zalmfilet.
Weer zo’n heerlijk recept, ik heb 3 snackpaprika’s erdoor heen gedaan, (rood, geel , oranje) E
rg kleurrijk! Ook dit is weer een blijvertje!
Oh jongens, wat was dit lekker! We hebben gesmuld. Het is zeker een blijvertje. Jullie recepten zijn sowieso top. Ik heb al diverse recepten uitgeprobeerd en ze zijn allemaal super lekker en makkelijk om te maken.