14,8K
Traybake
Wow, dit is zooo lekker. Het doet een beetje denken aan de kung po kai, maar dan uit de oven op een traybake. En nog makkelijker om te maken. Volop groenten, malse kip en een bite van de cashewnoten. Lekker met wat witte rijst!
39 reacties
Dit recept vind ik er zeker goed uitzien 🙂
Het recept kung po kai van jullie staat hier heel vaak op met menu.Die is zeker in de smaak gevallen.Ik vroeg me alleen af,of ik voor dit recept gemalen gemberwortel kan gebruiken van Silvo in een glazen flesje.Inplaats van gembersiroop?
Dankjewel Sanneke! En ja hoor, gemalen gemberwortel kan ook!
Was heerlijk!
Ik heb het recept verdubbeld ik had ook nog haricoverts liggen en ook toegevoegd.
Ik vind het een super recept voor het weekend als je nog groenten in de koelkast hebt liggen die over zijn, lekker erbij doen.
Wel heb ik de tijd moeten verdubbelen, dus de kip wel eerst zoals beschreven 8 minuten daarna de groenten er bij en 25 minuten in de oven. (de laag op de bakplaat is dan natuurlijk dikker).
Ik ben zo blij met jullie!
Bedankt voor het compliment en fijn dat de ovenschotel in de smaak valt Jo-Anna! En inderdaad groenten toevoegen die je lekker vindt en/of nog hebt liggen 🙂 Wordt altijd wel een succes!
Heerlijk en makkelijk recept, zeker voor als je eters hebt.
Deze blijft er in voor ons
Leuk om te horen Erna! Fijn dat de ovenschotel bij iedereen in de smaak viel 🙂
Kun je ook rode wijn azijn gebruiken? Hoisinsaus kan dit eventueel weggelaten worden? Of is er een goede vervanger heb wel worcestersaus 😬…
Rode wijn azijn (of gewone azijn) zou wel kunnen maar hoisin is wel essentieel en niet te vervangen!
Dit was zo lekker!!
Hi Mieke, fijn dat het in de smaak viel! 🙂
Heerlijk van gegeten, weet niet zeker of jullie ook een heteluchtoven hebben !? Ik wel en moest echt op 200 graden.
Hoi Heleen, wat leuk om te horen! Fijn dat het in de smaak viel. Ja wij hebben ook een heteluchtoven, 200 graden is zeker aan te raden. Groet, Tim – SmaakMenutie