No-bake
Na het succes van deze no-bake aardbeien cheesecake maken we vandaag nog zo’n heerlijke taart: cheesecake met witte chocolade en zomerfruit. En ook voor deze cheesecake geldt: hij hoeft niet de oven in. Lekker makkelijk hè?!
Voor de bodem verkruimelen wij Hollandse spritsen die we vermengen met gesmolten ongezouten roomboter. Dat maakt de bodem heerlijk romig maar toch stevig. Zie hier het resultaat van een no-bake taart met een bodem van spritsen, een laag aardbeien cheesecake, een topping van witte chocolade en afgemaakt met Hollandse aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Mmmm!
8 reacties
Deze gaat op het lijstje voor me verjaardag volgende week 🙂 lijkt me heerlijk!
Lekker Fiona! En alvast gefeliciteerd! 🙂
Heel lekkere taart, heb mijne 5 uur in de koelkast laten staan maar was echter nog niet hard dus viel uit elkaar. Enig idee hoe dit kan? Ik heb er wel wat citroensap bij gedaan maar dat kan lijkt me niet zo’n groot effect hebben
Hoi Aline, wat vervelend! Waren de roomkaas en mascarpone wel op kamertemperatuur? Te veel vocht (citroensap) kan er ook voor zorgen dat ‘ie niet stevig wordt.. Groetjes, Tim- SmaakMenutie
Hmmm…lekker! Volgende week is mijn dochter jarig. Ik ga dit maken. Dank je wel voor het recept delen. 😊
Leuk Jane! Geniet ervan en alvast gefeliciteerd! 🙂
Kan je deze taart ook invriezen?
Hoi Yvette, nooit geprobeerd maar denk het eerlijk gezegd niet!