16,6K
Kip kung pao
Bij Chinees eten denken helaas veel Nederlanders alleen aan babi pangang met foe yong hai en een hele dikke zoete saus. Maar de échte Chinese keuken is veel diverser en lekkerder! Jinai Looi leerde mij de verschillen tussen de Aziatische keukens in haar workshop Chinees koken. Waaronder deze Chinese Kung Po Kai, ook wel Kip Kung Pao genoemd. Een echte klassieker!
103 reacties
Hey Tim en Erik! Ik wil dit gerecht gaan maken voor 4 personen met 800 gr. kip. Hoe kan ik recept het beste aanpassen?
Hi Linda, ik zou dan lekker alles verdubbelen behalve de paprika (3 ipv 2) en de lente-ui is 1 bosje waarschijnlijk ook voldoende. Geniet ervan!
Al een paar keer gemaakt echt super lekker
Leuk om te horen Wilma! 🙂
Komende week maken, mmmmmmmmmmmmm hebben en nu al zin in. Weer bedankt voor het recept.
Groet Henny
Leuk Henny, geniet ervan!
Man, o man, wat was dit lekkerrrrrr!
Fijn dat ons recept in de smaak viel Elizah! 🙂
Ik geloof dat ik dit het allerlekkerste recept tot nu toe vind! Maar alles wat we tot nu toe van jullie hebben gemaakt was heerlijk. We zijn inmiddels een wandelende reclame!
Wat leuk Berthe! Fijn dat je zo van onze recepten geniet. Bedankt voor de reclame 🙂