8,9K
Overal lekker bij
Pasta, witte rijst, aardappeltjes… moeilijk kiezen hè. Maar niet met deze heerlijke kip met champignons in romige dillesaus. Daar smaakt namelijk alles bij! Ideaal te gebruiken als pastasaus maar minstens zo lekker met witte rijst. En zelfs met gebakken aardappeltjes is dit een perfecte combi.
26 reacties
Hmmm heerlijk staat te pruttelen heb gedroogde dille gebruikt was geen verse maar het is heerlijk dankjewel groetjes Dominique
Fijn dat ons recept in de smaak viel Dominique, leuk om te horen! Gedroogde dille is ook prima hoor 🙂
ik ga ‘m vanavond maken! ik ben erg benieuwd.. 🙂
Lekker Angelique! We hopen dat het in de smaak viel! 🙂
Zooooo, deze is lekker zeg!! we hebben hier gesmuld, natuurlijk iets meer witte wijn erbij, want wijn moet vloeien, maar alweer genoten van jullie recept!! Heerlijk, echt waar!
Leuk om te horen Betty! En ja, same here voor wat betreft de wijn 😉
Zou je de kip ook kunnen vervangen door witvis?
Hoi Malou, wij denken het wel maar hebben het zelf niet eerder geprobeerd. Laat je ons weten of het in de smaak viel? 🙂 Groet, Tim- SmaakMenutie
Wij hebben dit gisteren gegeten, heerlijk. Ik heb het met spaghetti gegeten, volgende keer doe ik met rijst. Dit komt zeker vaker op het menu.
Leuk om te horen Ria, fijn dat jullie ervan genoten hebben 🙂
Ik heb een vraagje over de kip in dillesaus. Jullie gebruiken zure room i.p.v. crème fraiche
Maar ik dacht dat zure room alleen in koude gerechten kan ?
Hoi Dorien, je kan in principe zowel crème fraîche als zure room gebruiken! Groet, Tim- SmaakMenutie