8,9K
Overal lekker bij
Pasta, witte rijst, aardappeltjes… moeilijk kiezen hè. Maar niet met deze heerlijke kip met champignons in romige dillesaus. Daar smaakt namelijk alles bij! Ideaal te gebruiken als pastasaus maar minstens zo lekker met witte rijst. En zelfs met gebakken aardappeltjes is dit een perfecte combi.
26 reacties
Beste heren,
Ik heb dit recept zojuist gemaakt voor 2 personen. Heerlijk! Maar nu mijn vraag. Over een paar dagen wil ik dit maken voor 6 personen. Ik neem aan dat ik alle maten x 3 moet nemen. Klopt dat?
Maar nog belangrijker: kan ik dit recept een halve dag van tevoren maken en later alleen nog opwarmen?
Met dank,
Lilibeth Triebels
Fijn dat het in de smaak viel Lilibeth! Voor 6 personen zou ik het inderdaad x 3 doen, maar pas op met de hoeveelheid vocht, en wellicht 1 bouillonblokje. Probeer er een beetje mee te spelen. Ik zou het wel vers maken, wordt er niet lekkerder op als je het later verwarmt. Uiteraard kan je wel de mise-en-place alvast doen. Geniet ervan!
Zalig al meerdere malen gemaakt met eigen draai natuurlijk……… crème Fraiche ipv zure room limoen rasp beetje mosterd en handje diepvries erwtjes! Basis recept is ook zalig hoor
Wij proberen een beetje cholestrol-arm te eten, is die zure room te vervangen door iets wat beter in dit dieet past? Het ziet er heerlijk uit trouwens!
Dankje Marloes! Je zou kunnen proberen om de room te vervangen door Griekse yoghurt. Geniet ervan!
Wat was dit lekker. Wij hebben het gegeten met rijst. Dank u wel voor het recept. Ga ik zeker vaker maken.
Heerlijke combinatie met rijst Reny! Fijn dat jullie ervan genoten hebben 🙂
Wat voor wijn? Droge wijn? Ik hoor het graag.
Droge witte wijn Jane, druif maakt niet veel uit!
Dank je wel. Het was heerlijk.
Welke wijn gebruiken jullie in dit gerecht?
Zie antwoord hierboven 🙂
kan je de wijn ook weg laten of vervangen door?
Hoi Kitty, ik zou dan gewoon 100 ml meer bouillon doen!