Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken 😉 Hierbij onze vijfde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Amuse
Carpaccio rolletjes
Deze heerlijke carpaccio rolletjes met pesto-mayonaise heb je in een handomdraai gemaakt. Ideaal als amuse of serveer als voorgerechtje.

Voorgerecht
Hollandse garnalen cocktail 2.0
Okee, bij ons draait het natuurlijk het hele jaar om (lekker) eten. Maar met kerst… dan is het natuurlijk helemaal feest. Jammer alleen dat zo veel mensen al weken voor de kerstdagen stress krijgen voor het kerstdiner. Zonde!

Hoofdgerecht
Beenham met honing-mosterd
Denk je ook bij dit recept: pfieuw dat zal wel heel veel werk zijn? Nou, dan hebben we heel goed nieuws voor je! Dit recept is echt super easy en staat binnen een uur bij jou op tafel. Maar belangrijker nog, het is waanzinnig lekker.

Bijgerecht
Stoofpeertjes in rode port
We maakten al eerder stoofperen in rode wijn, maar peertjes gestoofd in rode port zijn minstens zo lekker. En natuurlijk een klassieker die niet mag ontbreken met kerst.

Nagerecht
Blauwe bessen taartje
Al eerder maakten we een heerlijke aardbeientaart met Oreo bodem. Nu gaan we voor eenpersoons taartjes met dezelfde bodem maar dan met blauwe bessen en meringue. Mmmm lekker als traktatie of serveer het als dessert!