Feestelijk borrelhapje
Op zoek naar een makkelijk en lekker borrelhapje dat er ook nog eens heel feestelijk uitziet? Zoek dan niet verder. Deze dadels met geitenkaas en Parmaham zet je in no time op tafel. Mmmm! Zowel koud als (lauw)warm heerlijk!
Op zoek naar een makkelijk en lekker borrelhapje dat er ook nog eens heel feestelijk uitziet? Zoek dan niet verder. Deze dadels met geitenkaas en Parmaham zet je in no time op tafel. Mmmm! Zowel koud als (lauw)warm heerlijk!
125 g geitenkaas
100 g Parmaham (of een andere gedroogde ham)
50 g walnoten
12 medjoul dadels
Paar takjes verse tijm (optioneel)
Wij zijn Tim & Erik van SmaakMenutie en delen hier onze állerlekkerste recepten die iedereen kan maken. Van Indische familierecepten tot Franse klassiekers. Kortom, jouw dagelijkse menutie! Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Klik dan hier.
1 reactie
Ik heb t gemaakt ook ff in de oven gedaan. De visite vonden t wel lekker ik was er niet kapot van. Misschien had ik er meer Parmaham om moeten doen.