Home Borrelhapjes en sausjes Easy! Dadels met geitenkaas en Parmaham

Easy! Dadels met geitenkaas en Parmaham

door SmaakMenutie

Feestelijk hapje

Op zoek naar een makkelijk en lekker aperitiefhapje dat er ook nog eens heel feestelijk uit ziet? Zoek dan niet verder. Deze dadels met geitenkaas en Parmaham zet je in no time op tafel. Mmmm! Zowel koud als (lauw)warm heerlijk!

Dadels met geitenkaas en Parmaham

Dadels met geitenkaas en Parmaham

Op zoek naar een makkelijk en lekker aperitiefhapje dat er ook nog eens heel feestelijk uit ziet? Zoek dan niet verder. Deze dadels met geitenkaas en... Borrelhapjes en sausjes Easy! Dadels met geitenkaas en Parmaham European Print dit recept
Personen: 6 Bereidingstijd:
Voedingswaarde 200 Calorieën 20 grams Vet
Beoordeling 5.0/5
( 2 keer gestemd )

Ingrediënten

12 dadels
100 gr geitenkaas
100 gr Parma- of Serranoham
Walnoten

Zo maak je het

  • Snijd de dadels doormidden zodat je makkelijk de pit eruit kan halen. Verwijder de pit.
  • Vul de dadels met geitenkaas.
  • Rol voorzichtig de Parmaham om de gevulde dadel heen.
  • Maak af met een walnoot.
  • Optioneel: voor de warme variant verwarm je de oven voor op 180 graden en plaats je de dadels nog 5 tot 7 minuten in de oven.

Dadels recept

Misschien valt dit ook in de smaak