8,6K
Fris en romig
Oké, dit moet je echt een keer maken. Deze gevulde avocado met tonijn is – naast dat ‘ie heel erg lekker is – ook nog een gezonde keuze. Dus in plaats van tonijnsalade op je brood te smeren, doe je de vulling lekker in een avocado. De avocado zorgt ervoor dat je er een verzadigd gevoel aan overhoudt en de combinatie met de tonijnsalade maakt het tot een fris en romig geheel. En het pepertje geeft het net even wat meer pit. Uiteraard kan je de mayonaise vervangen door een light variant.
6 reacties
Weten jullie dat zit gerechtje ook heel lekker is als je de avocado’s fevuld even op de bbq legt?
Waarschijnlijk een domme vraag, maar hoe eet je dit?
Ik neem aan dat je er niet in bijt, dus gewoon met een vork/lepel uitlepelen?
Klopt, gewoon met een lepel 🙂
Hap erin en smul ervan
Is heerlijk, gemaakt met meerdere Spaanse tapas.
Merciekes voor jullie goede recepten super lekker!!!!@