8,7K
Kei lekker
Vroeger had ik een Brabantse collega die altijd echte Brabantse worstenbroodjes trakteerde van de lokale bakker. Kei lekker vond ik ze. Ik dacht altijd dat het heel moeilijk was om te maken, maar wat blijkt, het is hartstikke makkelijk. Eet ze lekker warm met een beetje grove mosterd. En ook nog eens kidsproof. Dit recept is voldoende voor 15 worstenbroodjes.
28 reacties
Heerlijke worstenbroodjes gemaakt volgens jullie recept, 100 gr meer gehakt gebruikt. Bedankt voor de duidelijke uitleg! Ze zijn geslaagd!
Fijn dat ze gelukt zijn Yvonne! 🙂
Super lekker! Veel complimenten op gehad. Ik doe alleen wel het gehakt met 1 el gewoon paneermeel en 3 el kruiden paneermeel. Net iets meer smaak. Heb al veel gerechten van jullie gemaakt, veel Indische. Echt super lekker! Thx! 😘
Leuk om te horen Marlieke dat onze recepten in de smaak vallen 🙂
Dag dag, bij ons kwam het vet onder uit de worstenbroodjes gedrupt. We hadden half om half gekruid gehakt gebruikt. Heeft u een tip of een idee was er mis is gegaan? Alvast bedankt. Groet Jorrit.
Hoi Jorrit, waarschijnlijk was de vulling dan te nat of het gehakt te vet. Hopelijk was de smaak wel goed!
Koop kwaliteitsgehakt van de slager en niet de goedkope meuk van de supermarkt met idd teveel water en vet.
Moet het deeg veel rijzen? Staat al 20 minuten, maar zie weinig verschil
Nee hoor hoeft niet mega veel te rijzen (wel iets)
Hoi hoi
Bij mij komt ook vet onder het worstenbroodje vandaan.
En heb gewoon half om half gehakt.
Hi Serina, ik vrees dat het gehakt dan toch nog onvoldoende stevig is. Je zou volgende keer extra paneermeel kunnen gebruiken. Succes!