Home Brunch en lunch Bagel met zalm en roomkaas

Bagel met zalm en roomkaas

door SmaakMenutie

Amerikaanse klassieker: bagel met zalm en roomkaas

Toen we rondreisden door Californië stond deze klassieker zo ongeveer overal op de menukaart. Ik vond de variant met avocado op een geroosterde bagel het allerlekkerst. Uiteraard met roomkaas en goede verse gerookte zalm. Makkelijk om thuis te maken deze bagel met zalm en roomkaas, kijk maar!

Mocht je op zoek zijn naar meer Sunday Brunch ideeën, kijk dan even hier.

Heb je dit gemaakt? Laat het ons weten via @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Bagel met zalm en roomkaas

Bagel met zalm en roomkaas

Toen we rondreisden door Californië stond deze klassieker zo ongeveer overal op de menukaart. Ik vond de variant met avocado... Brunch en lunch Bagel met zalm en roomkaas European Print dit recept
Personen: 2 Bereidingstijd:
Voedingswaarde 200 Calorieën 20 grams Vet
Beoordeling 5.0/5
( 4 keer gestemd )

Ingrediënten

2 bagels
200 gr gerookte zalm
Roomkaas (bijvoorbeeld Philadelphia classic)
1 avocado
1/2 rode ui
1/2 komkommer
Kappertjes

Zo maak je het

  • Rooster de opengesneden (verse) bagel een minuut of 5 in de oven op 200 graden.
  • Besmeer beide helften van de bagel ruim met de roomkaas en beleg vervolgens flink met wat gerookte zalm, stukjes avocado, schijfjes komkommer en wat gesnipperde rode ui en kappertjes. Maak af met wat peper. Enjoy deze heerlijke bagel met zalm en roomkaas!
Bagel met zalm en avocado

Besmeer beide helften van de bagel ruim met de roomkaas en beleg vervolgens ruim!

Bagel met zalm

Misschien valt dit ook in de smaak