13,3K
Je mist geen seconde het vlees
Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.
51 reacties
nog even voor de zekerheid: is het bij (voor)bereiding van de Beef Wellington beter het gerecht
– 1) tot het afbakken voor te bereiden en bij gebruik in de oven te stoppen
of
– 2) het helemaal te maken, inclusief het bakken, en dan op te warmen?
Vast veel dank voor jullie hulp,
Sandra
De 2e! Maar ik moet wel zeggen dat vers maken wel het allerlekkerst is. Geniet ervan!
Tweede kerstdag klaar gemaakt voor een vegetarisch koppel en wij als vlees eters er ook van genoten . Een heerlijk gerecht . Bedankt .
Wat voor wijn zou goed bij dit gerecht passen? Hebben jullie specifieke aanraders?
Alvast bedankt!
Hoi Wouter, ik heb het even aan een bevriende wijnkenner gevraagd en hij adviseert om een wijn te nemen die op hout heeft gelegen, minimaal 6 maanden. Qua druif… Malbec, Cabernet Sauvignon, Tempranillo (Rioja) of een Barbera (maar dan wel superiore). Hopelijk heb je hier wat aan!
Ik heb hem een keer gemaakt als hoofdgerecht voor 2 personen, hadden we meer dan genoeg aan (rest bewaard) We vonden hem heerlijk! Nu wil ik hem ook weer maken voor 4 personen met een bijgerecht. Een ander advies voor bijgerecht behalve frietjes of gebakken aardappeltjes?
Leuk om te horen! Volgende keer zou je het kunnen combineren met een lekkere frisse salade bijvoorbeeld. Denk aan Waldorf of deze little gem schuitjes 🙂
Ha mannen, ik vind dit een superleuk en lekker recept en zou het met Kerst willen serveren, edoch mijn zoon lust geen paddestoelen… Wat lijkt jullie een goede vervanging?
groet,
Janny
Oei, dat zouden we eigenlijk niet weten. Het is een wezenlijk onderdeel en zorgt ook voor binding. Misschien dat aubergine zou kunnen maar daar durven we geen garantie op te geven 🙂