7,9K
Doordeweekse dag
Iedereen kent ze waarschijnlijk wel, de pakjes en zakjes met kruiden voor allerlei wereldgerechten. Maar wist je dat je heel eenvoudig zelf je kruidenmix kunt maken voor deze Mexicaanse klassieker? Bovendien zet je de enchiladas met kip in een handomdraai op tafel en is het een ideaal gerecht voor een drukke doordeweekse dag. Eerder maakten we al enchiladas met gehakt, maar deze versie is minstens zo lekker. De vulling is voldoende voor 8 goedgevulde medium tortilla wraps.
9 reacties
Dit was echt zo lekker!! De wrap werd bij mij een beetje knapperig in de oven, dat was verrassend lekker haha. Ik ga dit receptje zeker vaker maken 🙂
Dit gerecht gister gemaakt en zeer in de smaak gevallen en voor herhaling vatbaar!
Wat een heerlijke gerechten hebben jullie op de site staan!
Iedere keer weer een feestje!
Dit gerecht zojuist gemaakt. Het is weer een heerlijk gerecht heren! Zoveel smaakvoller dan uit een pakje. Ik ben echt zo blij met jullie site!
Gisteren gemaakt. Ik had al mijn eigen recept voor enchilada’s en ben een beetje aan het combineren gegaan. De inhoud was hetzelfde als jullie recept, behalve de komijn (als ik dat alleen al ruik ….. ) en ik heb een beetje sambal toegevoegd. Die passata erbij was geheel nieuw voor mij: WAT heerlijk erbij!!
Na het oprollen heb ik de buitenkanten ingesmeerd met een mengsel van chunky salsa van santa Maria met klein bekertje crème fraiche. Daar bovenop de lente-ui en de kaas. Ik was benieuwd naar het resultaat: zóóóóóóóóóó lekker. Deze combinatie blijft in mijn receptenboek. Bedankt voor het recept weer mannen.
Ik heb dit recept vandaag gemaakt. Het was heerlijk, ga het zeker vaker maken. zelfs m’n man vond het lekker.
Kan ik dit recept ook smiddags maken en later pas in de oven doen?
En welke pittige kaas gebruiken jullie?
Nee dat zou ik niet doen, dat wordt er niet lekkerder op. Eigenlijk maakt het niet uit welke kaas je gebruikt, als het maar een beetje pit heeft. Zie bijvoorbeeld het winkelmandje onder de ingrediënten 🙂
Een heerlijk recept, voor herhaling vatbaar
De saus kan je wel van te voren maken . En dan de tortilla’s vullen vlak voor ze in de oven gaan .