Mexicaanse streetfood
Taco’s, verse vis, heerlijke salsa en frisse limoensaus. En dat allemaal in één hap. Deze fish taco’s zijn echt geweldig! We aten ze in San Diego: de stad waar de fish taco vandaan komt. En aangezien de Mexicaanse grens maar 20 kilometer van San Diego verwijderd is, is het dus niet gek dat dit Mexicaanse streetfood juist hier ontstaan is. De limoensaus maakten we al eens eerder en is werkelijk een goddelijke combinatie met deze taco’s. Veel werk? Welnee, het is zo simpel. In een half uurtje staat dit heerlijke comfort food op tafel. Aan de slag!
11 reacties
Geweldig!!! ? Met zn 3 voor 4 gegeten. Superlekker ??
Haha goed om te horen! Fijn dat de taco’s in de smaak vielen 🙂
Ben t weer aan t voorbereiden; bij gebrek aan zure room gebruik ik skyr met en ik knip er wat verse munt door. Soort mojito dressing. Restje rijst met fijngesneden paprika, rode ui en koriander, olijfolie en limoensap on the side ?
Wat lekker Anne, klinkt heerlijk! 🙂
Jullie recepten zorgen keer op keer voor nieuwe inspiratie, ook dit is weer een toppertje.
Ik geef er altijd wel m’n eigen draai aan, kabeljauwhaasjes, chili pepertje en creme fraiche deze keer , o zoooo superlekker.
Wat leuk om te horen Petra dat we je zorgen voor de inspiratie! Dat is precies de bedoeling van onze recepten, geef er vooral je eigen draai aan 🙂
Ik heb dit recept al een paar keer gemaakt, de vis is heerlijk gekruid! Maar bij mij was het iedere keer een zooitje in de pan, alles koekte aan, zo jammer! Dus ben ik eens ff aan het googelen gegaan en ik heb het gevonden! Doe bakpapier in je pan en doe daar de olie op, vervolgens je vis bakken, en hij is perfect.
Wat fijn dat het uiteindelijk gelukt is en dat de smaak goed was! En thanks voor de tip voor onze andere lezers die hetzelfde probleem hebben 🙂
Al heel veel en vaak jullie recepten gebruikt, complimenten!
Is het met dit gerecht niet de bedoeling dat de tortilla’s eerst verwarmd worden?
Of dienen harde taco-schelpen gebruikt te worden?
Leuk om te horen Loes! We gebruiken tortilla wraps, die dien je eerst inderdaad even te verwarmen (zie verpakking). Geniet ervan 🙂
Heerlijk! We hebben gesmuld en vandaag het restje aangevuld met wat extra groente als lunch. Dank!