6,4K
20 minuten
Deze prachtige frisse rode bieten salade met geitenkaas zet je binnen 20 minuten op tafel! Verder voegen we nog rauwe ham, waterkers, pecannoten (of walnoten) en een mandarijntje toe. Echt een zomerse salade dus. Zorg wel even dat de (voorgekookte) bietjes alvast even een uurtje in een dressing van azijn en suiker marineren. Dan kan je direct aan de slag zodra je de keuken in gaat!
8 reacties
Vanavond met een buffel-entrecote en polenta gegeten.
Was de ster van de maaltijd.
Een super salade.
Bedankt!!!
Jaap en Jenneke
Mmm wat een heerlijke combi Jenneke! Fijn dat de salade in de smaak viel, leuk om te horen 🙂
Ik heb nog gele oerbietjes liggen. Morgen dus aan de slag!
Mmm ook lekker!
Heel lekker en oogt mooi
Leuk om te horen Nelle! 🙂
Heerlijk en wat ziet het er mooi uit.
Dit komt bij mijn favoriete recepten.
Voor de 2e keer gemaakt. Heerlijk en ziet er echt uit als een plaatje.