Lekker en luchtig
Voor als je op zoek bent naar een origineel en lekker ontbijtje, maak dan eens deze heerlijke ontbijtcake van croissants en bosvruchten. Dat je meer kan met een croissant bewijst dit gerecht maar weer eens. Het zorgt ervoor dat de cake lekker luchtig wordt en de bosvruchten maken het tot een kleurrijk geheel. Heb je geen tijd of zin om het ’s ochtends te maken? Doe dan de voorbereidingen de avond ervoor, plaats het in de koelkast en zodra je uitgeslapen bent de volgende ochtend schuif je het zo hoppa de oven in. Easy!
19 reacties
De croissantcake stond 1e Paasdag op de brunchtafel en wat was hij lekker! ??
Wat leuk om te horen dat de cake in de smaak viel! Fijn! Groet, Tim
Met Pasen dit heeeeeerlijke gerecht gemaakt, bedankt voor het recept. Ga het niet alleen met Pasen maken maar veel vaker!
Haha leuk om te horen Alfred en uiteraard graag gedaan! Je hoeft het inderdaad niet alleen met Pasen te maken, kan eigenlijk altijd wel 🙂
Hoi, hoi, ziet er lekker uit. Lijkt een beetje op annanasprol of vergis ik me?
Maakte mijn moeder vroeger.
Haha ergens in de verte wel ja! 🙂
Dit lijkt mij heerlijk!Dit ga ik echt klaarmaken voor het Paasontbijt! Als ik het goed lees kan ik dus de schaal helemaal de avond ervoor klaarmaken en hem de volgende dag alleen maar in de oven schuiven? Dank voor jullie heerlijke recepten!!!
Leuk Annerie! En klopt, de avond ervoor kan je de voorbereidingen doen zodat je het de volgende morgen alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Geniet ervan!
Alweer een lekker (brunch) recept! Komt op de tafel te staan 🍽 🐰🐣🥳
Alle ingrediënten op mijn boodschappenlijstje gezet. Wel een vraagje over de melk, volle of half volle melk?
Ben benieuwd, we gaan ervan genieten!!
Lekker Geertje! Halfvolle is prima hoor 🙂
De cake was heerlijk!
Wat hebben jullie geweldige recepten. Ik heb jullie een paar weken geleden ‘ontdekt’. Al een paar keer iets van jullie op tafel gezet en met veel succes!!
Leuk te horen Noor! Fijn dat onze recepten een succes zijn 🙂
Ik heb al twee heerlijk gerechten op rafel gezet met dan aan Smaakmenutie. De croissantcake met bosvruchten was heerlijk in de late uurtjes met de Ramadan.
Wat leuk te horen Omar! Fijn dat je ervan genoten hebt. Nog een fijne Ramadan gewenst!
Goedemiddag Erik en Tim,
Even een vraagje: als ik de cake voor 8 personen wil maken, moet ik dan alle ingrediënten gewoon verdubbelen?
Groetjes, Noor
Ja dat denk ik wel hoor Noor! Wij hebben ‘m nooit groter gemaakt dan dit maar denk dat het wel kan. Je kan ook 2 schalen gebruiken 🙂 Hoe dan ook, geniet ervan!
Lijkt me heerlijk. Zou je ook kokosmelk kunnen gebruiken?
Ik vermoed van wel Els, maar zelf hebben we het niet eerder geprobeerd dus niet met zekerheid te zeggen.
Hi, Dit was echt een topper tijdens de lunch op 2e Paasdag. Heerlijk gerecht.