6,K
Feestelijk
Hoe leuk zien deze aardappels er uit! En ze zijn ook nog ’s heel erg lekker. Doordat we er inkepingen in maken worden ze van binnen net zo krokant en kan de kaas en boter er lekker intrekken. En je kids doe je er ook een plezier mee, want ze zien er toch wel wat feestelijker uit dan de doorsnee gekookte aardappel. Daarnaast heb je ze zo gemaakt. Hieronder leggen we precies uit hoe en geven we ook nog wat handige tips!
2 reacties
Hoi, deze aardappeltjes waren leuk om te maken, alleen na het bakken behoorlijk zout. In de lijst met ingrediënten staat het zout niet genoemd, wel in de bereidingswijze. Omdat de kaas al erg zoutig is, is het zout naar mijn idee niet nodig. Niet heel makkelijk om de kaas tussen de schijfjes te krijgen 🙂 Combinatie gemaakt met de honing-mosterd beenham en de geglaceerde regenboog wortels uit de oven, zeer smakelijke combinatie en zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een heerlijke combinatie Gerald! Fijn dat ze in de smaak vielen. En klopt, zout nemen wij nooit op in de ingrediëntenlijst aangezien iedereen dit wel in zijn keukenkastje heeft staan 🙂