10,K
Een klassieker
Een echte Hollandse klassieker deze garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die bij iedereen in de smaak valt. En ben je op zoek naar een variatie op deze klassieker? Maak dan eens onze 2.0-versie, lekker met frisse mango en stukjes avocado. Minstens zo lekker, maar dan in een modern jasje!
24 reacties
Moet je de garnalen koken? Gr. Magda
Nee hoor, dat is niet nodig.
Grapefruit partjes ontveld geeft een lekkere frisse smaak. Cocktailsaus maak ik met sherry. Sowieso een heerlijk voorgerecht.
Goedemorgen vanuit zuid Frankrijk 🇫🇷, altijd leuk om smorgens in bed jullie recepten te lezen , altijd leuke ideeën 💡.wij genieten ervan, vaak stuur ik dingen mij aanspreken door naar vriendinnen