13,3K
Je mist geen seconde het vlees
Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.
51 reacties
Echt een toprecept dat altijd in de smaak valt! Ik laat de spinazie weg en heb er gisteren, bij wijze van experiment wat rozijnen doorheen gegooid. Als bijgerecht salade met resterende champignons, walnoot, blauwe kaas en tomatenkaviaar.
En gegrilde wintergroenten.
lekker hoor, dank!!
Super Kerst recept! We hebben er van gesmuld!
+ even een dikke duim voor vele gerechten! Heb er al veel gemaakt, stivado, beef bourgogne, beef stroganof, tonijntartaar, de worteltjes, allemaal even lekker! Love you’re recepties!❤️
Deze vegetarische Wellington viel erg in de smaak! Heb de ietsje minder pittige Castello blauwe kaas gebruikt. Er was geen rol vers bladerdeeg, heb plakjes uit de vriezer op elkaar geplakt/geduwd. Ging ook best. En spinazie uit de vriezer langzaam opgewarmd en goed uitgelekt in een zeef. Wat een leuk recept!
Een rode wijnsaus er bij? Of is dat gek? 🙂
Ja hoor dat kan, zou er alleen niet te veel overheen schenken 🙂