7,6K
Favoriet
Selderijsalade is een van onze favoriete salades. Lekker op de borrelbank met wat toastjes en andere smeersels. Je kan het kant-en-klaar in een bakje kopen, maar zelf maken is natuurlijk veel lekkerder. Heerlijk voor bij de Paasbrunch of serveer het bij de barbecue!
4 reacties
De mayonaise liever zelf maken. Raspen geeft geen julienne: daarvoor is een mandoline nodig. De smaak wordt fijner door de julienne een minuut in kokend water te leggen. Uitlekken, afkoelen, mengen met de saus.
Erg lekker.Wel heb ik 3lepels mayonaise en 2lepels volle Griekse joghurt toegevoegd ipv alleen maar mayonaise .En een flinke hand gewelde rozijnen .heb de knolselderij wat minder fijn gesneden voor wat meer bite .Dit is een blijvertje .
Een paar el Griekse yoghurt kan inderdaad ook goed! Lekker die rozijntjes er doorheen 🙂 Fijn dat de salade in de smaak viel!
Voor de kleur heb ik er wat wortel door gemenged.