Riso
Veel mensen denken dat het veel werk is om risotto te maken, maar dat valt reuze mee. Je moet er alleen even bij blijven en geregeld alles omscheppen, maar je staat zeker geen uren in de keuken. Sterker nog, deze risotto zet je binnen een half uurtje op tafel! Onze versie is gebaseerd op een, wat bewerkelijkere versie, van Sergio Herman. Maar ik denk dat die van ons net zo lekker is. Wist je trouwens dat risotto komt van het Italiaanse riso, wat rijst betekent? Risotto doet het altijd goed bij een lekker stukje verse vis. Wij eten het vaak met gegrilde tonijnsteak of met een vispakketje. Eet smakelijk!
2 reacties
Hallo, ik wil het graag maken voor 4 pers. Moet ik dan alles het dubbele doen?
Wat is er lekker bij qua groente?
Behalve de zeekraal?
Hallo,
Ik wil dit recept graag maken voor 4 pers. Moet ik alles verdubbelen?
En wat voor groeten kan ik erbij doen?