13,4K
Klaar in een half uur
Deze pasta chorizo met champignons en zongedroogde tomaatjes gaat gegarandeerd een favoriet van je worden (en bij de rest die aanschuift). Wij gebruikten penne als pasta, maar kies vooral wat jij lekker vindt. In slechts een half uurtje zet je dit heerlijke gerecht op tafel. Ideaal!
21 reacties
Dit gerecht is echt heerlijk.. vorige week geprobeerd en vanavond staat hij weer op het programma. Dank voor dit recept
Leuk om te horen Rob! En lekker dat het vanavond weer op tafel staat. Laat het smaken!
Wat een heerlijk gerecht, wat een smaaksensatie… zeker voor herhaling vatbaar, dank jullie wel!
Mijn zoon Maurits heeft dit gisteren gemaakt en het smaakte echt voortreffelijk !
Dit gemaakt vandaag.Wij vonden het heerlijk en we gaan dit zeker vaker maken.
Fijn dat ons recept in de smaak viel Annie!
Kan ik de champignons vervangen door iets anders?
Ja hoor! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor courgette, of een andere harde groente. Geniet ervan!
Dit recept is echt waanzinnig lekker (en dan ben ik zelfs niet dol op champignons). De combinatie was echt heerlijk. Ik ben blij dat ik jullie website heb gevonden, ik ben al veel lekkere recepten tegengekomen die ik binnenkort ga uitproberen :)!
Thanks voor het compliment Marieke! Leuk dat het, ondanks dat je geen champignon-liefhebber bent, in de smaak viel 🙂 Hopelijk ben je net zo enthousiast over de andere recepten!
Wat een smaakexplosie in je mond heerlijk.Goed bezig jongens,ga zo door.
Leuk te horen Yolanda en thanks voor het compliment! 🙂
Wat kan ik als vervanging van chorizo doen?
Hoi Bianca, chorizo is wel de belangrijkste smaakmaker in dit gerecht maar je zou bijvoorbeeld ook eens kunnen kiezen voor spekjes of pancetta!
HEERLIJK!
Heerlijk weer mannen, dit is ongeveer de 8e keer dat ik het eet, recept had al tijd geleden opgeslagen. Hierboven is alles al gezegd en BRAVO, en niet enkel voor dit recept.
Het zag er zo lekker uit, wel veel smaak maar wij vonden het erg zout. Heb zongedroogde tomaten uit een zakje gebruikt en zie dat daar zout in zit. Wat gebruiken jullie?
Zongedroogde tomaten uit een potje, dus dat ze uit een zakje komen zou het aan kunnen liggen. Verder voegen we namelijk geen zout toe, maar het zou ook kunnen dat de chorizo gewoon erg zout was 🙂
Ooh.. deze was lekker zeg! Komt op m’n lijstje.
Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.
Top recept, zal hem zeker vaker maken! Valt wel echt zwaar op de maag wanneer je een iets groter bord dan gemiddeld neemt. Een kleine portie in een kom zoals in de afbeelding is meer dan voldoende haha.
Waarom gaat de knoflook er trouwens pas later in en wordt deze niet in het begin meteen mee gefruit samen met de ui?