16,6K
Kip kung pao
Bij Chinees eten denken helaas veel Nederlanders alleen aan babi pangang met foe yong hai en een hele dikke zoete saus. Maar de échte Chinese keuken is veel diverser en lekkerder! Jinai Looi leerde mij de verschillen tussen de Aziatische keukens in haar workshop Chinees koken. Waaronder deze Chinese Kung Po Kai, ook wel Kip Kung Pao genoemd. Een echte klassieker!
103 reacties
Gaan we in het weekend maken, Complimenten voor jullie mooie site en zeker voor de
duidelijke en lekkere gerechten
Zo lekker 😋😋😋
Heb het al verschillende keren gemaakt, SUPER lekker en snel klaar. Ook een heel makkelijk gerecht om op de camping te maken.
vandaag gegeten, erg lekker
Fijn Betty! Dat horen we graag 🙂
Gister dit gerecht gemaakt voor 4 personen. Ik had dus 800 gr. kip. De kip heb ik gemarineerd met 2 eetlepels oestersaus. En ik heb inderdaad 3 verschillende kleuren paprika gebruikt. Ik heb op het laatst 3 eetlepels hoisinsaus toegevoegd, maar de volgende keer mogen dat er wel 4 zijn. En inderdaad 1 bosje lente-ui is voldoende. Kortom, wij hebben met 4 volwassene heerlijk gegeten! Wordt een blijvertje hier 🙂
Fijn dat het allemaal gelukt is Linda en dat iedereen ervan genoten heeft 🙂