16,6K
Kip kung pao
Bij Chinees eten denken helaas veel Nederlanders alleen aan babi pangang met foe yong hai en een hele dikke zoete saus. Maar de échte Chinese keuken is veel diverser en lekkerder! Jinai Looi leerde mij de verschillen tussen de Aziatische keukens in haar workshop Chinees koken. Waaronder deze Chinese Kung Po Kai, ook wel Kip Kung Pao genoemd. Een echte klassieker!
103 reacties
Wat een toppertje dit recept ik moet zeggen dat alle recepten die we inmiddels gemaakt hebben ook allemaal lekker waren. ect mijn favorieten kook website
Bedankt voor het compliment Ton! Fijn dat onze recepten in de smaak vallen, leuk te horen 🙂
Heerlijk en zo simpel. Goed een eigen draai aan te geven en te variëren met verschillende groenten en de ‘kai’ te vervangen door biefstuk.
Staat inmiddels om de twee weken op ons menu!!! Bedankt voor dit recept 😁
Leuk te horen Rianti! En lekker om inderdaad te variëren met groenten 🙂
Wij eten dit vaker, zo lekker.
Leuk Annie! 🙂
Wat was dat lekker, helemaal onze smaak Pung Ko Kai…een blijvertje
Fijn dat jullie ervan genoten hebben Joke! 🙂
We eten dit voor het eerst vanavond, zal gerust smaken zoals al jullie recepten!
Lekker Betty, geniet ervan! En bedankt voor het compliment, fijn dat onze recepten in de smaak vallen 🙂