16,6K
Kip kung pao
Bij Chinees eten denken helaas veel Nederlanders alleen aan babi pangang met foe yong hai en een hele dikke zoete saus. Maar de échte Chinese keuken is veel diverser en lekkerder! Jinai Looi leerde mij de verschillen tussen de Aziatische keukens in haar workshop Chinees koken. Waaronder deze Chinese Kung Po Kai, ook wel Kip Kung Pao genoemd. Een echte klassieker!
103 reacties
zo simpel en zo lekker en zo op tafel, gewoon heerlijk en zal vaker op tafel komen
Leuk om te horen Jan! 🙂
Lekker en gemakkelijk recept! Zelf extra groenten toegevoegd en pakte super en smaakvol uit!
Fijn dat het in de smaak viel Karin, en lekker die extra groenten! 🙂
Ga het vanavond maken. Plakt de kip niet vast in de pan met olie? Iets waar ik wel vaak last van heb ?
Nee hoor Marry, als het goed is niet. Vaak als aanbakt ligt het aan de pan. Succes!
Het is gelukt! Smaakte fantastisch, voor herhaling vatbaar ?
Fijn dat het gelukt is Marry! Leuk om te horen 🙂
Vandaag KUNG PO KAI gemaakt. Van de week pasta met spinazie en chorizo. Beide heerlijk!
Heb al wat meer recepten van jullie gebruikt. Tot nu toe steeds een succes. Top!
Bedankt!
Fijn dat onze recepten een succes zijn Monique, leuk om te horen! Bedankt voor je leuke bericht 🙂
Kun je de hoisin saus in dit recept ook door iets anders vervangen?
Hoi Theresia, hoisin saus is echt een smaakmaker dus door iets anders vervangen wordt lastig