9,2K
Heerlijk fris en zo klaar
Een taart die binnen een half uurtje klaar is? Yes! Deze heerlijke limoentaart is zo klaar. Nog sneller dan een echte ‘key lime pie’, want key limes zijn ieniemienie limoentjes uit Florida (de Keys) en wij gebruiken gewoon de grote limoenen.
20 reacties
Kun je deze taart ook invriezen?
Hoi Annemarie, misschien kan het wel maar ik denk niet dat dit de smaak ten goede komt!
Oooooooohhhhhhhhh…. maar die is serieus lekker!!! En was ook in hap-slik weg. Kids waren blij, maar ik raad kleine stukjes aan. Vult best…
Vraagje, mocht ik nu de kleur iets meer naar het felgroen willen hebben, wat kan ik daar voor gebruiken…
Haha zo mogen we het horen Mischa, leuk! Het kan te maken hebben met de limoenen dat ze variëren qua kleurintensiteit.. Die van ons was ook meer geel. De rasp maakt het geheel groener 🙂
Alles werd vloeibaar na de oven. Alle stappen precies gevolgd. Niet erg scherp uitgelegd hoor
Jammer dat het niet gelukt is! Moeilijk te zeggen waar het door komt, elke oven is anders. Bij ons lukt-ie altijd perfect. Welke stappen snapte je niet precies?
Heb je wellicht de gehele eieren er door geklopt? Je moet eerst de eieren splitsen en enkel de eidooiers gebruiken.
Wij hebben hem al enkele keren gemaakt, erg lekker! Slagroom doen we idd apart maar de taart kan je best lang lekker houden!! Toppertje!
Hoi Laura, ja lekker is-ie hè?! Leuk om te horen 🙂
Kun je deze taart ook goed een dag van te voren maken? Of gaat dat ten koste van de bodem etc? Bedankt alvast!
Hi Jaleesa, ja hoor je kan hem best een dagje van te voren maken. Dan zou ik het wel die avond ervoor doen, zodat ie zo vers mogelijk is. Ik zou dan wel de slagroomtoefjes en de limoenrasp pas doen als je hem serveert 🙂 Succes! Groetjes, Erik- SmaakMenutie