9,2K
Heerlijk fris en zo klaar
Een taart die binnen een half uurtje klaar is? Yes! Deze heerlijke limoentaart is zo klaar. Nog sneller dan een echte ‘key lime pie’, want key limes zijn ieniemienie limoentjes uit Florida (de Keys) en wij gebruiken gewoon de grote limoenen.
20 reacties
Mijn bodem en vulling vermengen zich in de oven. Wat doe ik verkeerd? De bodem heb ik 45 min in de koelkast laten stollen. Moet het langer?
Het lijkt alsof het te nat was Babette, gebruik je wel de juiste melk? 🙂
Ik heb hem nu 3 x gemaakt. Derde is ‘mislukt’ Hij wilde niet opstijven. Kan dat aan de grootte van de limoenen liggen?
Heb je wel gecondenseerde melk gebruikt dit keer? Anders zou het wellicht aan de verkeerde verhouding kunnen liggen…
Heel lekker! Kan het ook met sinaasappel?
Dan krijg je wel een volstrekt andere taart! Maar probeer het eens, wellicht heel lekker 🙂
Hoe groot is de diameter van de taartvorm? 🙂
Bedankt!
Zie beschrijving 🙂
Top taartje, al meerdere keren gemaakt en iedere keer gelukt. Zelf maak ik van het overgebleven eiwit merengue en spuit of spatel ik dit op het taartje ipv slagroom. Even de brander erover voor mooi kleurtje. Helemaal te gek.