Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze derde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!
AMUSE
Toast gerookte forel
Weet je niet wat je gasten moet voorschotelen tijdens de kerstborrel? Probeer dan deze toast gerookte forel is. Dit is zo’n lekker en, al zeggen we het zelf, chic borrelhapje!
VOORGERECHT
Pasteitjes met champignonragout
Waarom kiezen voor ragout in blik als je weet dat het hartstikke simpel is om het zelf te maken? Het is niet alleen veel lekkerder maar ook een stuk gezonder. En dat binnen 20 minuten!
HOOFDGERECHT
Zalm Wellington
Een klassieker die eigenlijk niet mag ontbreken tijdens het kerstdiner. Anders dan je zou vermoeden zet je deze heerlijke zalm met spinazie in een krokant jasje zo op tafel!
BIJGERECHT
Pommes duchesse
Deze in de oven gebakken Franse ’toefjes’ van aardappelpuree zijn super luchtig van binnen en krokant van buiten. Een ideaal bijgerecht dus tijdens de feestdagen!
NAGERECHT
Panna cotta met notencrumble
Panna cotta is ontzettend makkelijk te maken, je gasten zullen dan ook versteld staan hoe snel je dit nagerecht uit de regio Piëmonte uit de keuken tovert!