Home Weekmenu KERSTMENU #2

KERSTMENU #2

door SmaakMenutie

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken šŸ˜‰ Hierbij onze tweede menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Gevulde eieren

Amuse

Feestelijke gevulde eieren

Deze feestelijke gevulde eieren zijn ideaal alsĀ (borrel)hapjeĀ tijdens deĀ feestdagenĀ of andere feestelijke gelegenheden. Ze zijn eenvoudig te maken en klaar in een handomdraai.


Tonijntartaar met avocado en mango

Voorgerecht

Tonijntartaar met avocado en mango

Deze feestelijke tonijntartaar is bijna een tropische start van jeĀ (kerst)diner dankzij de avocado en mango. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit, het smaakt ook nog eens heerlijk!


Varkenshaas met spek uit de oven

Hoofdgerecht

Varkenshaas met spek en champignons uit de oven

Dit gerecht is echt ideaal. Naast dat iedereen het heerlijk vindt doet deĀ ovenĀ namelijk het meeste werk! Heb je een grote ovenschaal, dan kan dit recept eenvoudig verdubbelen voor als je veel eters verwacht.


Verse friet met Parmezaanse kaas en truffelolie

Bijgerecht

Verse friet met Parmezaanse kaas en truffelolie

Van deze frietjes blijf je eten. De combinatie vanĀ verse frietĀ met truffelolie,Ā Parmezaanse kaasĀ en knoflook is hemels. Een succes op elke tafel!


Mini tiramisu limoncello

Nagerecht

Mini tiramisu limoncello

OnzeĀ tiramisu limoncelloĀ is een van de meest bekeken recepten op zowel onze site als opĀ Pinterest. Daarom kon deze kleine versie echt niet uitblijven. Een heerlijke afsluiter van het diner.