Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken 😉 Hierbij onze tweede menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Amuse
Feestelijke gevulde eieren
Deze feestelijke gevulde eieren zijn ideaal als (borrel)hapje tijdens de feestdagen of andere feestelijke gelegenheden. Ze zijn eenvoudig te maken en klaar in een handomdraai.

Voorgerecht
Tonijntartaar met avocado en mango
Deze feestelijke tonijntartaar is bijna een tropische start van je (kerst)diner dankzij de avocado en mango. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit, het smaakt ook nog eens heerlijk!

Hoofdgerecht
Varkenshaas met spek en champignons uit de oven
Dit gerecht is echt ideaal. Naast dat iedereen het heerlijk vindt doet de oven namelijk het meeste werk! Heb je een grote ovenschaal, dan kan dit recept eenvoudig verdubbelen voor als je veel eters verwacht.

Bijgerecht
Verse friet met Parmezaanse kaas en truffelolie
Van deze frietjes blijf je eten. De combinatie van verse friet met truffelolie, Parmezaanse kaas en knoflook is hemels. Een succes op elke tafel!

Nagerecht
Mini tiramisu limoncello
Onze tiramisu limoncello is een van de meest bekeken recepten op zowel onze site als op Pinterest. Daarom kon deze kleine versie echt niet uitblijven. Een heerlijke afsluiter van het diner.