Home Weekmenu KERSTMENU #2

KERSTMENU #2

onze suggestie voor jou

door SmaakMenutie

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze tweede menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Gevulde eieren

AMUSE

Feestelijke gevulde eieren

Deze feestelijke gevulde eieren zijn ideaal als borrelhapje tijdens de feestdagen. Ze zijn eenvoudig te maken en klaar in een handomdraai!


Tonijntartaar met avocado en mango

VOORGERECHT

Tonijntartaar met avocado en mango

Deze feestelijke tonijntartaar is bijna een tropische start van je kerstdiner dankzij de avocado en mango. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit, het smaakt ook nog eens heerlijk!


Varkenshaas met spek uit de oven

HOOFDGERECHT

Varkenshaas met spek en champignons

Dit gerecht is echt ideaal. Naast dat iedereen het heerlijk vindt doet de oven namelijk het meeste werk!


Verse friet met Parmezaanse kaas en truffelolie

BIJGERECHT

Verse friet met Parmezaanse kaas

Van deze frietjes blijf je eten. De combinatie van verse friet met truffelolie, Parmezaanse kaas en knoflook is hemels. Een succes op elke tafel!


Mini tiramisu limoncello

NAGERECHT

Mini tiramisu limoncello

Een heerlijke afsluiter van het diner en je kan het prima een dag van te voren maken. Ideaal toch!