Home Weekmenu KERSTMENU #3

KERSTMENU #3

onze suggestie voor jou

door SmaakMenutie
Kerstmenu 3

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze derde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Toast gerookte forel

AMUSE

Toast gerookte forel

Weet je niet wat je gasten moet voorschotelen tijdens de kerstborrel? Probeer dan deze toast gerookte forel is. Dit is zo’n lekker en, al zeggen we het zelf, chic borrelhapje!


Pasteitjes champignonragout met kip

VOORGERECHT

Pasteitjes met champignonragout

Waarom kiezen voor ragout in blik als je weet dat het hartstikke simpel is om het zelf te maken? Het is niet alleen veel lekkerder maar ook een stuk gezonder. En dat binnen 20 minuten!


Zalm Wellington

HOOFDGERECHT

Zalm Wellington

Een klassieker die eigenlijk niet mag ontbreken tijdens het kerstdiner. Anders dan je zou vermoeden zet je deze heerlijke zalm met spinazie in een krokant jasje zo op tafel!


Pommes duchesse

BIJGERECHT

Pommes duchesse

Deze in de oven gebakken Franse ’toefjes’ van aardappelpuree zijn super luchtig van binnen en krokant van buiten. Een ideaal bijgerecht dus tijdens de feestdagen!


Panna cotta

NAGERECHT

Panna cotta met notencrumble

Panna cotta is ontzettend makkelijk te maken, je gasten zullen dan ook versteld staan hoe snel je dit nagerecht uit de regio Piëmonte uit de keuken tovert!