Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken 😉 Hierbij onze derde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Amuse
Mini caprese hapjes
Wil je indruk maken met een makkelijk hapje? Hier is er weer een! We hebben inmiddels al heel wat makkelijke (borrel)hapjes gemaakt en deze past daar prima tussen.

Voorgerecht
Steak tartare
Een voorgerecht wat veelal wordt gemaakt tijdens de feestdagen is steak tartare. Maar ook op andere momenten is dit een heerlijk hapje om de avond mee te beginnen.

Hoofdgerecht
Vispakketje met wintergroenten
Met dit feestelijke vispakketje geef je iedereen een cadeautje aan tafel. We kiezen voor verse kabeljauwhaas met wintergroenten als winterpeen en knolselderij en gebruiken heerlijke kruiden, namelijk rozemarijn en tijm.

Bijgerecht
Aardappelgratin
Deze heerlijke aardappel gratin (ook wel ‘gratin dauphinois’ genoemd) is echt onmisbaar bij het kerstdiner.

Nagerecht
Vijgen met ricotta, camembert en pistache
Dit ‘kaasplankje’ ziet er niet alleen geweldig uit, het smaakt ook héérlijk! Zorg dat je verse ingrediënten hebt, want dan komt de combinatie het allerbeste tot zijn recht.