Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze eerste menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!
AMUSE
Gravad lax
Deze heerlijke saus wordt aangemaakt met mosterd, dille en azijn en serveren we met wat gerookte zalm op een toastje als borrelhapje!
VOORGERECHT
Klassieke Hollandse garnalencocktail
Een echte Hollandse klassieker: de garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die het bij iedereen in de smaak valt.
HOOFDGERECHT
Hele gevulde kip in witte wijn uit de oven
Bij sommige gerechten dènk je dat het veel werk is, maar vaak valt dat reuze mee. Zo ook met deze hele gevulde kip.
BIJGERECHT
Gekarameliseerde winterwortels
Hoe mooi zijn deze wortels? Klaar in een handomdraai want je laat de oven het werk doen. En je kan ze prima tegelijkertijd in de oven doen met je hoofdgerecht.
NAGERECHT
Dessert met stoofpeer
Wil je indruk maken deze kerst? Ga dan voor dit waanzinnige dessert. En guess what, zo moeilijk is het niet. De salted caramel die wij gebruikten is optioneel.