Home Weekmenu KERSTMENU #4

KERSTMENU #4

door SmaakMenutie

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken 😉 Hierbij onze vierde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Crostini met avocado en garnalen

Amuse

Crostini met avocado en garnalen

Sommige dingen zijn zo simpel maar zooo lekker. En dit is er daar één van! Deze crostini met avocado en garnaaltjes zijn zo klaar en zijn gegarandeerd een succes bij je gasten.


Voorgerecht van zalm

Voorgerecht

Zalm

Wil je indruk maken met een mooi voorgerechtje zonder uren in de keuken te staan? Zie hier dan een geweldig receptje dat in een mum van tijd op tafel staat! Eigenlijk komen hier twee eerdere recepten samen, namelijk de omeletrolletjes met zalm en de rolletjes zoetzure komkommer. Alleen de zalm moet je nog even…


Vegetarische beef Wellington met champignons

Hoofdgerecht

Vegetarische ‘beef’ Wellington met champignons

Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.


Krokante pieper met een ragout van champignons

Bijgerecht

Krokante pieper met ragout van champignons

Een eenvoudig voor- of bijgerecht waar je indruk mee maakt: zonder vlees of vis. Door het gebruik van kleine (rode) aardappels ziet het er ook nog eens heel feestelijk uit. We vullen de schuitjes aardappel (in plaats van bladerdeeg) met een ragout van champignons. Lekker en origineel!


Appeltaartje met salted caramelsaus en vanilleroomijs

Nagerecht

Appeltaartje met salted karamelsaus en vanilleroomijs

Zin om je diner met een calorierijk toetje af te sluiten? Hier is ‘ie: een heerlijk appeltaartje met salted caramelsaus en vanille roomijs. Veel werk? Nee joh, je maakt hem helemaal zelf in minder dan 30 minuten. En ja, dat is inclusief de salted caramelsaus. Overigens kan je die ook achterwege laten, want ook zonder…

Misschien valt dit ook in de smaak