Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken 😉 Hierbij onze vierde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Amuse
Crostini met avocado en garnalen
Sommige dingen zijn zo simpel maar zooo lekker. En dit is er daar één van! Deze crostini met avocado en garnaaltjes zijn zo klaar en zijn gegarandeerd een succes bij je gasten.

Voorgerecht
Klassieke carpaccio
Dit koude voorgerecht uit Venetië van dungesneden rauwe runderlende of ossenhaas is heerlijk om te serveren tijdens het kerstdiner maar uiteraard ook op andere momenten.

Hoofdgerecht
Vegetarische ‘beef’ Wellington met champignons
Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.

Bijgerecht
Krokante pieper met ragout van champignons
Een eenvoudig voor- of bijgerecht waar je indruk mee maakt: zonder vlees of vis. Door het gebruik van kleine (rode) aardappels ziet het er ook nog eens heel feestelijk uit.

Nagerecht
Appeltaartje met salted karamelsaus en vanilleroomijs
Zin om je diner met een calorierijk toetje af te sluiten? Hier is ‘ie: een heerlijk appeltaartje met salted caramelsaus en vanille roomijs. Veel werk? Nee joh, je maakt hem helemaal zelf in minder dan 30 minuten.