Home Weekmenu KERSTMENU #4

KERSTMENU #4

door SmaakMenutie

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken ūüėČ Hierbij onze vierde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Crostini met avocado en garnalen

Amuse

Crostini met avocado en garnalen

Sommige dingen zijn zo simpel maar zooo lekker. En dit is er daar √©√©n van! Deze crostini met avocado en garnaaltjes zijn zo klaar en zijn gegarandeerd een succes bij je gasten.


Klassieke carpaccio

Voorgerecht

Klassieke carpaccio

Dit koude¬†voorgerecht¬†uit Veneti√ę van dungesneden rauwe runderlende of ossenhaas is heerlijk om te serveren tijdens het¬†kerstdiner¬†maar uiteraard ook op andere momenten.


Vegetarische beef Wellington met champignons

Hoofdgerecht

Vegetarische ‘beef’ Wellington met champignons

Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.


Krokante pieper met een ragout van champignons

Bijgerecht

Krokante pieper met ragout van champignons

Een eenvoudig voor- of bijgerecht waar je indruk mee maakt: zonder vlees of vis. Door het gebruik van kleine (rode) aardappels ziet het er ook nog eens heel feestelijk uit.


Appeltaartje met salted caramelsaus en vanilleroomijs

Nagerecht

Appeltaartje met salted karamelsaus en vanilleroomijs

Zin om je diner met een calorierijk toetje af te sluiten? Hier is ‚Äėie: een heerlijk appeltaartje met salted caramelsaus en vanille roomijs. Veel werk? Nee joh, je maakt hem helemaal zelf in minder dan 30 minuten.