Home Weekmenu KERSTMENU #4

KERSTMENU #4

onze suggestie voor jou

door SmaakMenutie
Kerstmenu-4

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze vierde menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Omeletrolletjes met zalm

AMUSE

Omeletrolletjes met zalm

Een leuke variant op de bekende wraprolletjes zijn deze omeletrolletjes met zalm. Lekker en creatief om te serveren als borrelhapje tijdens de feestdagen!


Klassieke carpaccio

VOORGERECHT

Klassieke carpaccio

Dit koude voorgerecht uit Venetië van dungesneden rauwe runderlende of ossenhaas is heerlijk om te serveren tijdens het kerstdiner maar uiteraard ook op andere momenten.


Vegetarische beef Wellington met champignons

HOOFDGERECHT

Vegetarische ‘beef’ Wellington met champignons

Een heerlijke vegetarische versie van de klassieke beef Wellington! In deze Wellington mis je geen seconde het vlees. Heerlijk gevuld met onder meer kastanje champignons, spinazie, gekarameliseerde ui, blauwe kaas, walnoten en tijm.


Aardappels met rozemarijn uit de oven

BIJGERECHT

Aardappeltjes met rozemarijn

Een ideaal bijgerecht voor als je eters verwacht zoals met kerst. Daarnaast gaat je keuken ook nog eens heerlijk ruiken. Super easy en zo gepiept!


Appeltaartje met salted caramelsaus en vanilleroomijs

NAGERECHT

Appeltaartje met karamelsaus en vanilleroomijs

Zin om je diner met een calorierijk toetje af te sluiten? Hier is ‘ie: een heerlijk appeltaartje met salted karamelsaus en vanille roomijs. Veel werk? Nee joh, je maakt hem helemaal zelf in minder dan 30 minuten!