Geen stress
Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we meerdere kerstmenu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze eerste menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert.
AMUSE
Gravad lax
Deze heerlijke saus wordt aangemaakt met mosterd, dille en azijn en serveren we met wat gerookte zalm op een toastje als borrelhapje!
VOORGERECHT
Steak tartaar
Fijngesneden rundvlees dat op smaak wordt gebracht met mosterd en worcestersaus. Daarnaast voegen we fijngehakte augurkjes en peterselie toe. Serveer met kappertjes (optioneel), eidooier en, zoals het hoort, wat frietjes en/of toast.
HOOFDGERECHT
Varkensrollade
Deze klassieker mag niet ontbreken op jouw kersttafel. Serveer lekker met wat cranberrysaus, stoofpeertjes, pommes duchesse of wat dacht je van zelfgemaakte frietjes!
BIJGERECHT
Haricots verts met spek
Een ideaal bijgerecht deze feestdagen. Haricots verts met spek zijn namelijk niet alleen heel erg lekker, je maakt ze ook in een handomdraai!
NAGERECHT
Crème brûlée
Dit Franse dessert bestaat uit slechts vijf ingrediënten. Het is werkelijk een van de meest eenvoudige toetjes om te maken. Dus ideaal voor de feestdagen!