Home Weekmenu KERSTMENU #1

KERSTMENU #1

onze suggestie voor jou

door SmaakMenutie

Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken. Hierbij onze eerste menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Gravad lax

AMUSE

Gravad lax

Deze heerlijke saus wordt aangemaakt met mosterd, dille en azijn en serveren we met wat gerookte zalm op een toastje als borrelhapje!


Klassieke Hollandse garnalencocktail

VOORGERECHT

Klassieke Hollandse garnalencocktail

Een echte Hollandse klassieker: de garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die het bij iedereen in de smaak valt.


Hele gevulde kip in witte wijn

HOOFDGERECHT

Hele gevulde kip in witte wijn uit de oven

Bij sommige gerechten dènk je dat het veel werk is, maar vaak valt dat reuze mee. Zo ook met deze hele gevulde kip.


Gekarameliseerde wortels

BIJGERECHT

Gekarameliseerde winterwortels

Hoe mooi zijn deze wortels? Klaar in een handomdraai want je laat de oven het werk doen. En je kan ze prima tegelijkertijd in de oven doen met je hoofdgerecht.


Dessert met stoofpeer

NAGERECHT

Dessert met stoofpeer

Wil je indruk maken deze kerst? Ga dan voor dit waanzinnige dessert. En guess what, zo moeilijk is het niet. De salted caramel die wij gebruikten is optioneel.