Om het voor jou nog makkelijker te maken hebben we in de weken voor kerst meerdere menu’s samengesteld. Dus, geen kerststress! Wij bedenken het voor je, je hoeft het alleen maar zelf te maken 😉 Hierbij onze eerste menu-suggestie; met een amuse, een voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en een dessert!

Amuse
Toast met gerookte forel en mierikswortel
Weet je soms niet wat je gasten moet voorschotelen tijdens een borrel? Probeer dan dit is. Dit is zo’n lekker, en al zeg ik het zelf, chic aperitiefhapje! Gegarandeerd succes als je bezoek krijgt. Klaar binnen een paar minuten en het ziet er ook mooi uit. Weer eens wat anders dan zalm met roomkaas 😉

Voorgerecht
Klassieke Hollandse garnalencocktail
Een echte Hollandse klassieker: de garnalencocktail. Wij maken uiteraard zelf de whisky cocktailsaus. Verder proef je een touch van de limoen en de verse bieslook. Een klassieker die het bij iedereen in de smaak valt.

Hoofdgerecht
Hele gevulde kip in witte wijn uit de oven
Bij sommige gerechten dènk je dat het veel werk is, maar vaak valt dat reuze mee. Zo ook met deze hele gevulde kip. Hartstikke makkelijk om te maken namelijk. En wat zo leuk is: je gasten zullen versteld staan van het resultaat. Wij gebruiken altijd een biologische kip en maken natuurlijk zelf de rozemarijnboter die…

Bijgerecht
Gekarameliseerde winterwortels
Hoe mooi zijn deze wortels? Klaar in een handomdraai want je laat de oven het werk doen. En je kan ze prima tegelijkertijd in de oven doen met je aardappeltjes of je vleesgerecht.

Nagerecht
Dessert met stoofpeer
Wil je indruk maken deze kerst? Ga dan voor dit waanzinnige dessert. En guess what, zo moeilijk is het niet. De salted caramel die wij gebruikten is optioneel. Ik geef toe, we hadden nog wat over en het smaakt en kleurt wel heel goed bij dit dessertje. De peertjes kan je al van te voren maken, dus als je gasten er zijn is…