Home Voor- en tussengerechten Hollandse Garnalencocktail 2.0

Hollandse Garnalencocktail 2.0

met mango en avocado!

door SmaakMenutie
Garnalencocktail 2.0

Modern jasje

Eerder maakten we al dé klassieker onder de klassiekers: de Hollandse garnalencocktail. Maar nu steken we ‘m in een modern jasje. Laten we zeggen een 2.0-versie. We serveren hem namelijk met frisse mango, stukjes avocado en natuurlijk een eigen gemaakte (super simpele) whisky cocktailsaus.

Garnalencocktail 2.0

Hollandse garnalencocktail 2.0

Print dit recept
Personen: 4 Bereidingstijd:
Beoordeling 4.4/5
( 42 keer gestemd )

Ingrediënten

  • 200 g Hollandse garnalen
  • 2 avocado’s
  • 1 sjalot
  • 1 mango
  • 1 limoen
  • 8 el mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 2 el whisky
  • 1 tl worcestersaus
  • Verse bieslook

Zo maak je het

  • Meng voor de whisky cocktailsaus 8 el mayonaise met 2 el ketchup, 2 el whisky en 1 tl worcestersaus.
  • Snijd 1 klein sjalotje ragfijn en vermeng met 200 gr Hollandse garnalen. Roer hier 3-4 el van de whisky cocktailsaus doorheen. Meng er ook wat verse bieslook doorheen.
  • Snijd de mango en avocado’s in kleine blokjes en besprenkel met een beetje verse limoensap.
  • Doe de blokjes mango en avocado in een (cocktail)glas en daarbovenop wat saus. Vul vervolgens met de garnalen en maak af met wat extra saus.

Ingrediënten garnalencocktail 2.0 Garnalencocktail voorgerechtGarnalencocktail 2.0

Heb je dit gemaakt?

Laat het ons weten via onze Instagram of Facebook met @SmaakMenutie of #SmaakMenutie. We zijn benieuwd naar het resultaat!