9,3K
Tapasplank
Eerder maakten we al albondigas, de Spaanse variant van gehaktballetjes in tomatensaus. Vandaag gaan we voor de Nederlandse variant. Alhoewel oregano natuurlijk geen Nederlands ingrediënt is. Bovendien misstaan deze balletjes zeker niet op een tapasplank. Op zoek maar meer tapas? Kijk dan even hier.
13 reacties
Lijkt me erg lekker! Moet de deksel op de pan als de balletjes garen? Bvd
Ja dat is wel beter om te doen
Heerlijk recept!!! Zo klaar! Smullen maar !
Ziet er heerlijk uit. Ik maak wel eens soortgelijke ballen voor in de pastasaus op onderstaande wijze, te proberen waard!
90 gr. Parmezaanse kaas (geraspt)
1 bosje (blad-) peterselie, fijn gehakt
3 teentjes knoflook, heel fijn gehakt
6 ansjovisfilets (uit blik), fijn gehakt (je proeft de vis niet terug maar geeft een heerlijk zilte smaak en je hoeft geen zout toe te voegen).
vers gemalen peper